Ce bănci vor fi deschise de 1 IANUARIE, în București

de:
31 dec. 2015
0 Afișari
Ce bănci vor fi deschise de 1 IANUARIE, în București

Bancile vor avea, in cele mai multe cazuri, program redus de lucru cu publicul joi, 31 decembrie, urmand ca pe 1 si 2 ianuarie sa fie inchise, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale si din aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, informează Hotnews.ro.

Banca Comerciala Romana (BCR) va avea joi circa 100 de agentii care vor lucra la program normal, iar cele din mall-uri vor functiona dupa programul acestora, restul unitatilor teritoriale de retail si toate centrele de afaceri corporate avand program redus, pana la ora 13.00.

Pe 1 si 2 ianuarie, respectiv vineri si sambata, institutia de credit va avea unitatile inchise.

Clientii vor avea la dispozitie, fara intrerupere, bancomatele, automatele de schimb valutar si masinile multifunctionale. De asemenea, pot efectua tranzactii cu cardurile la comercianti si pot accesa serviciul de asistenta de urgenta pentru carduri.

Sucursalele BRD vor fi deschise pe 31 decembrie pana la ora 15.00, iar agentiile Express pana la ora 13.00, cu exceptia celor din marile centre comerciale si din aeroportul Henri Coanda, aceasta din urma fiind disponibila non-stop, chiar si pe 1 si 2 ianuarie.

Vineri, pe 1 ianuarie, banca va avea sucursalele inchise, inclusiv cele din mall-uri. Sambata se vor deschide agentiile din majoritatea centrelor comerciale din tara, precum si cele din Sinaia, Bran si Poiana Brasov.

Clientii pot accesa oricand cele peste 1.500 de bancomate si 25.000 de terminale de plata instalate la comercianti. Totodata, pot utiliza serviciile de internet si mobile banking, iar serviciul de call-center este disponibil pe 31 decembrie intre orele 8.00 si 16.00.

Banca Transilvania va avea agentiile inchise pe 1 si 2 ianuarie, dupa ce pe 31 decembrie acestea vor functiona intre orele 9.00 si 16.00.

Institutia de credit a anuntat ca mai multe sedii vor fi inchise pe 31 decembrie, pentru relocare, printre care agentiile Apusului si Titulescu din Bucuresti, Ferdinand din Cluj-Napoca, Republicii din Brasov, agentiile Divizia pentru Medici din Oradea si Iasi, precum si alte unitati din Piatra Neamt, Targu Mures, Drobeta Turnu Severin, Braila, Roman, Baia Mare, Busteni, Carei sau Sibiu.

Duminica, 3 ianuarie, unitatile BT din marile centre comerciale vor fi deschise intre orele 10.00 si 19.00, interval in care se vor putea efectua doar anumite operatiuni.

Clientii pot utiliza bancomatele, serviciile de internet si mobile banking si pot plati facturi prin serviciul dedicat, iar call-center-ul este disponibil non-stop.

Raiffeisen Bank are sucursalele inchise pe 1 si 2 ianuarie, inclusiv departamentul de call-center, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri , mall-uri si din reteaua Selgros. Pe 1 ianuarie vor fi deschise unitatile din cadrul centrelor comerciale AFI Mall Ploiesti (intre orele 14.00 si 22.00) si AFI Palace Cotroceni (intre orele 14.00 si 23.30).

Pe 31 decembrie, unitatile bancii vor lucra normal, cu aceleasi exceptii.

UniCredit Bank va avea joi program scurt de lucru in toate agentiile, intre orele 9.00 si 14.00, program care se va aplica si sucursalei Unirii din Bucuresti, deschisa de regula pana la ora 19.00.

Pe 1 si 2 ianuarie, unitatile UniCredit vor fi inchise.

Toate bancile isi vor relua programul normal de lucru cu publicul incepand de luni, 4 ianuarie.

Cookies