Ce avere a lăsat în urmă avocata Paula Iacob

de:
08 oct. 2015
2 Afișari
Ce avere a lăsat în urmă avocata Paula Iacob

Paula Iacob şi-a iubit cel mai mult meseria şi la peste 80 de ani încă mai pleda cu aceeaşi pasiune în toate instanţele din ţară.

În urmă cu aproape o lună, însă, a suferit un accident cerebral care i-a adus şi sfârşitul. Paula Iacob a fost internată la spitalul Floreasca din Capitală apoi a fost transferată la Spitalul Bagdasar din Bucureşti.

Paula Iacob a locuit cu soţul şi fiica ei într-o casă impunătoare din zona Băneasa. Celebra avocată era mândră de mobila veche de sute de ani care a fost adusă tocmai din Viena.

„Totul este vechi aici, asta e o mobila de zestre venita de la Viena, când ne-am mutat în casă am văzut şi eu data la care a venit de la Viena, in jur de 1900”, spunea Paula Iacob, citată de romaniatv.net. 

Cea mai preţioasă comoară aflată în camera Paulei iacob o reprezintau însă amintirile:”Acolo sunt amintiri de la congrese, din diverse tari, Spania, Italia, Germania, diverse fotografii, mama mea cu mine cand eram mica, aici este bunicul meu care fost seful politiei Capitalei, aici sunt portrete de familie, eu nu i-am apucat, mama mera imi vorbea despre ei”.

Cel mai aglomerat loc din casă era biroul care era tot timpul plin cu dosare, asta pentru că avocata a continuat să lucreze până în ultima clipă de viaţă.

Avocata Paula Iacob, înmormântată azi la cimitirul Bellu din Capitală

Avocata paula Iacob va fi înmormântată astăzi la cimitirul Bellu din Capitală. Aceasta a decedat ieri, la varstă de 83 de ani.

Petrecerile pe care celebra avocată le organiza de sărbători vor rămâne mereu în amintirea tuturor.

Paula Iacob a devenit celebră în România după Revoluţie, când a preluat cazul lui Nicu Ceauşescu, iar ulterior, a fost o cunoscută activistă pentru drepturile animalelor. L-a scăpat de la moarte pe maidanezul Bosquito, s-a luptat pentru eliberarea profesorului „de sex” de la Liceul Jean Monnet şi a fost avocata lui Gigi Becali şi chiar a lui Corneliu Vadim Tudor.

Cookies