ARHIVA B365

Ce au făcut doi bărbați cu 52 de televizoare, furate din București

Poliţiştii Secţiei 25 au reţinut în sarcina a doi bărbaţi săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, în perioada 10 – 13 iulie, aceştia sustrăgând 52 de televizoare din depozitul unei societăţi comerciale din sectorul 6, prejudiciul creat fiind estimat la 42.000 de lei, în prezent bărbaţii în cauză fiind în stare de arest preventiv.

Odată cu extinderea cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile sustrase au fost înstrăinate imediat după comiterea faptei, prin intermediul altor doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 37 de ani, care au transportat televizoarele într-un târg, unde le-au vândut.

CITEȘTE ȘI: TÂLHĂRIE ÎN PLINĂ STRADĂ: Tânăr din București, prins în FLAGRANT de polițiști

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost depistaţi cei doi bărbaţi şi conduşi la sediul secţiei, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, cu cei doi bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button