Ce artiști vor cânta la SAGA 2023. A fost anunțat lineup-ul festivalului din București

30 ian. 2023
409 Afișari
Ce artiști vor cânta la SAGA 2023. A fost anunțat lineup-ul festivalului din București
Ce artiști vor cânta la SAGA 2023. A fost anunțat lineup-ul festivalului din București. Sursa foto: Facebook/ SAGA Festival

Festivalul Saga, care a ajuns la a treia ediție, va avea loc în perioada 23-25 iunie 2023 la Romaero Băneasa. Sunt așteptați undeva la 150.000 de oameni care vor să trăiască experiența festivalului. Peste 100 de artiști vor fi prezenți și vor întreține atmosfera timp de 3 zile. Organizatorii au anunțat deja lineup-ul festivalului, Wiz Khalifa, Lil Nas X, Alan Walker, Skrillex și Ian sunt primii artiști de care au vorbit cei de la SAGA.

Artiștii care vor cânta la SAGA 2023

Peste 100 de artiști sunt așteptați să performeze la festivalul SAGA 2023, dar cine sunt cei care au fost anunțați prima dată?

WIZ KHALIFA la SAGA 2023

Unul dintre cel cei mai populari artiști din America, nominalizat la Grammy și Golden Globes, având în buzunar și câteva discuri de platină, Wiz Khalifa, rapper, artist, compozitor și actor american, vine în România la SAGA 2023. Artistul a devenit popular în urma lansării albumului cu care a debutat în 2011 ”ROLLING PAPERS”. Câteva dintre cele mai mari hituri ale acestuia sunt „Black & Yellow”, „See You Again”, „We Dem Boyz”, „Work Hard, Play Hard”. S-a mai făcut remarcat prin colaborările de succes cu Lil Wayne, The Weeknd, Travis Scott, Tyga și mulți alții.

Wiz Khalifa poate fi văzut pe scena Source – mainstage.

LIL NAS X vine prima dată în România la SAGA 2023

Lil Nas X, artistul care s-a făcut cunoscut în anul 2019, când a lansat ”Old town road” alături de Billy Ray Cyrus, piesă care a stat timp de 19 săptămâni pe locul 1 Billboard Hot 100, a revoluționat industria, spărgând normele de gen. Unul dintre cele mai mari hituri ale acestuia este ”MONTERO (CALL ME BY YOUR NAME), în urma acestuia fiind nominalizat la premiile Grammy. Artistul va putea fi văzut la SAGA 2023.

Alan Walker revine pe scena SAGA 2023

Celebrul Alan Walker va reveni pe scena SAGA 2023 datorită fanilor care și-au dorit să îl mai audă. DJ-ul a debutat cu cea mai populară piesă a lui, Faded, care a strâns 1,4 miliarde de streamuri Spotify și 3,1 miliarde de vizualizări pe YouTube. Acesta a colaborat cu artiști celebri precum Noah Cyrus, Sia, Bruno Mars.

Artistul fenomen Skrillex pe scena SAGA

Pentru prima dată în București, DJ-ul vine să performeze piesele sale inconfundabile pe scena de la SAGA 2023. Artistul are în palmares 8 premii Grammy.

România reprezentată pe scena de la SAGA

Nu vor lipsi nici artiștii români. Ian, unul dintre cei mai puternici și influenți artiști de trap românesc, va fi prezent pe scena Drift de la Romaero Băneasa. Artistul a făcut furori în rândul tinerilor cu piesele sale, conducând detașat topurile muzicale românești.

Bilete la SAGA.

Biletele sunt disponibile pe sagafestival.com și pot fi cumpărate la prețuri speciale: biletul 3 day General Access: 375 RON + taxe, 3 day regular ticket GA plus: 550 RON + taxe, 3 day VIP pass 750 RON + taxe, 1 day GA ticket 200 RON + taxe, 1 day GA plus ticket 275 RON + taxe, 1 day VIP ticket 300 RON + taxe.

Cookies