Ce artişti au programate concerte în Bucureşti, în martie

de:
02 mart. 2013
0 Afișari
Ce artişti au programate concerte în Bucureşti, în martie

Trupa Smokie revine în România cu un concert care va avea loc chiar în această seară la Sala Palatului din Capitală, iar biletele pentru concertul celebrei formaţii costă între 90 şi 250 de lei, scrie realitatea.net.

Vaya Con Dios, o altă legendă a muzicii internaţionale, va susţine, tot la Sala Palatului din Bucureşti, două concerte succesive, pe 15 şi 16 martie. Primul dintre concerte se va desfăşura cu casa închisă însă pentru cel de-al doilea biletele pot fi cumpărate pentru preţuri cuprinse între 120 şi 250 de lei.

Pe 17 martie, la Sala Palatului, va fi rândul formaţiei italiene Ricchi E Poveri să îşi încânte fanii din România.

O săptămână mai târziu, tot la Sala Palatului va susţine un concert celebrul pianist Richard Clayderman, alături de orchestra sa. Biletele pentru concertul celui supranumit „Prince of Romance” costă între 95 şi 400 de lei.

Pe 27 martie, fanii muzicii alternative au ocazia să vadă în clubul Silver Church formaţia bosniacă Dubioza Kolektiv, considerată o adevărată senzaţie a Balcanilor. Un bilet pentru concertul bosniacilor costă 40 de lei.

Luna se încheie cu concertul lui Eric Martin, vocea legendarei formaţii Mr. Big. Acesta va cânta pe 29 martie la Hard Rock Cafe, iar biletele au un preţ de pornire de 70 de lei.

Cookies