FOTOGALERIE Ce are în comun iubita lui Vanghelie cu Elena Udrea, în afară de pantofii scumpi

de:
20 ian. 2012
2 Afișari
FOTOGALERIE Ce are în comun iubita lui Vanghelie cu Elena Udrea, în afară de pantofii scumpi

Ciudat, cauza care le-a unit pe cele două rivale politice nu pare a fi foarte feminină: mai exact meciurile de box. Este vorba, fireşte, de meciurile de box ale lui Lucian Bute. Ambele politiciene au fost scandalizate de faptul că meciul lui Bute din 5 noiembrie ar fi urmat să nu poată fi văzut în România.

Oana Niculescu-Mizil şi-a exprimat nemulţumirea pe blogul propriu, în luna octombrie a anului trecut:

„E imposibil ca Televiziunea de stat, care pierde anual milioane de euro din banii nostri ai tuturor, sa nu fie capabila sa achizitioneze drepturile de televizare ale meciului pe care Lucian il va disputa pe 5 noiembrie la Montreal. Pentru toti cei care doresc sa ii arate lui Lucian ca noua ne pasa si ca il sustinem, ca ii transmitem toate gandurile noastre bune si ca suntem alturi de el macar cu gandul, am initiat un demers on-line prin care sa ne dovedim sprijinul pentru Lucian. Postati mesajele voastre pentru Lucian Bute ca si comentarii si eu i le voi transmite personal inainte de meciul cu Glen Johnson. Asa ca, sa strigam cu totii “HAI LUCIAN !”

De altfel, Oana Niculescu-Mizil îl cunoştea pe Lucian Bute, cu care s-a şi antrenat: „Niciodata nu renunt la alergarea de dimineata, dar nu este singurul sport pe care il fac. Un exemplu este kickboxing-ul pe care il practic la sala unde i-am cunoscut si pe cei din echipa lui Lucian Bute. Astfel, mi s-a propus si am acceptat fara ezitari, sa ma antrenez pentru 3 saptamani cu Lucian. A fost o provocare sa ma antrenez cu cel mai mare boxer roman al zilelor noastre, dar pot sa spun ca am rezistat cerintelor lui.” – scria politiciana PSD.

Ce-i drept, Elena Udrea, cu toate că nu la fel de sportivă ca social-democrata, fiind la putere, avea în mână alte atuuri pentru a-l sprijini pe Bute, aşa că a folosit fondurile Ministerului pe care îl conduce pentru a finanţa gala de box cu 1,5 milioane euro, plus TVA. Oana Niculescu-Mizil a trebuit să se mulţumească cu privitul meciului la televizor.

Citeşte şi Amanta lui Vanghelie l-a bătut pe Becali cu vidanja. Din poala lui Ceauşescu, în Parlament

Sursa galeriei foto: Blogul Oanei Niculescu-Mizil.

Cookies