Ce am mai aflat despre primarul nostru: Nicușor Dan îi mulţumește soţiei că îl lasă să se ducă la serviciu, la Primărie, iar ea se ocupă de copii

02 nov. 2022
1793 afișări
Ce am mai aflat despre primarul nostru: Nicușor Dan îi mulţumește soţiei că îl lasă să se ducă la serviciu, la Primărie, iar ea se ocupă de copii
Nicușor Dan: Mulţumesc soţiei că mă lasă să vin la Primărie şi se ocupă de copii | Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul general al Capitalei țării noastre, domnul Nicușor Dan, a stat seară de vorbă pe Facebook cu alegătorii din București care au ales să-i dea like la pagină și să interacționeze cu dânsul acolo, pe internet.

Dl. primar a vorbit despre tot felul de lucruri care îi preocupă pe bucureșteni, de la pasajul Doamna Ghica și țevi și până la patinoarul Flamaropol, tramvaie, parcuri, locuri de joacă și, deloc în ultimul rând, despre copilul său cel mic, fiul care a venit pe lume în primăvară. 

Un cetățean a fost curios să afle de la Nicușor Dan cum îl cheamă pe mititel, iar primarul general al Capitalei a devenit foarte generos cu informațiile despre familia domniei sale:

Antim este numele pe care l-am dat băieţelului nostru. A făcut cinci luni. Mulţumesc soţiei că mă lasă să vin la Primărie şi se ocupă de copii.  

Așadar, primarul nostru general este recunoscător doamnei că-l lasă să meargă în fiecare zi  la serviciu, are doi copii – Aheea și Antim și, aflăm tot de la domnia sa, are program la Primărie de la 08:00 la 20:00.

Până să se nască ăla micul, mai spune Nicușor Dan, se ducea la serviciu de la 09:00 la 21:00, dar din mai, de când s-a născut Antim, a trecut pe ora de tată cu doi copii.

 

Cookies