Ce ai făcut în ultimii cinci ani? O persoană din București a încasat 17 milioane de lei din vânzări online și nu a declarat niciodată veniturile

14 sept. 2022
186 Afișari
Ce ai făcut în ultimii cinci ani? O persoană din București a încasat 17 milioane de lei din vânzări online și nu a declarat niciodată veniturile

Întrebarea clasică ”ce ai făcut în ultimii cinci ani” se poate adresa unei persoane din București care în toată această perioadă a făcut evaziune fiscală. Astăzi poliția și procuratura au pornit pe urmele ei.

Poliţiştii Capitalei pun în aplicare, miercuri, cinci mandate de percheziţie şi două de aducere, într-o cauză privind săvârşirea unei infracţiuni de evaziune fiscală, în formă continuată, prejudiciul total estimat fiind de aproximativ 3.200.000 de lei.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2020, persoana bănuită ar fi încasat de la o societate de curierat 17.000.000 de lei, bani care ar reprezenta vânzarea unor produse pe anumite site-uri, în numele unor persoane fizice, şi nu ar fi înregistrat veniturile obţinute”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, miercuri, AGERPRES.

Acţiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 3, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Îți recomandăm și:

 

Cookies