Ce-ai făcut, Bobiță? A fost alertă cu bombă lângă barul personajului din serialul „Las Fierbinți”

19 apr. 2022
170 Afișari
Ce-ai făcut, Bobiță? A fost alertă cu bombă lângă barul personajului din serialul „Las Fierbinți”
Ce-ai făcut, Bobiță? A fost alertă cu bombă lângă barul personajului din serialul „Las Fierbinți”

Un bărbat a sunat luni seară la 112 și a anunțat că a găsit un element de muniție lângă barul lui Bobiță din „Las Fierbinți”. Ce a descoperit echipa pirotehnică.

Alertă cu bombă lângă barul lui Bobiță din „Las Fierbinți”

Luni seară, în jurul orei 20:00, prin apel la numărul unic pentru urgențe 112, polițiștii din Ialomița au fost anunțați că în apropierea unei clădiri din localitatea Fierbinții de Sus a fost găsit un element de muniție.

Un bărbat a alertat autoritățile cu privire la descoperirea unui proiectil, ce avea o lungime de aproximativ 50 de centimetri, lângă barul lui Bobiță din serialul „Las Fierbinți”.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, dar și echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ce-ai făcut, Bobiță?

În urma verificărilor făcute la barul lui Bobiță, echipa pirotehnică a constatat că a fost vorba de o alertă cu bombă falsă. Obiectul semăna cu un proiectil dar, de fapt, nu era unul adevărat.

“Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Barbu Carargiu’ al județului Ialomița a fost solicitată în această seară, în jurul orei 20:00, pentru asanarea unui element de muniție rămasă neexplodată, în localitatea Fierbinții de Sus”, a transmis ISU Ialomița într-un comunicat de presă.

Amintim că, sâmbătă, în București, a fost alertă cu bombă. Un bărbat din Sectorul 3 a anunțat autoritățile cu privire la descoperirea unei genți suspecte în care se afla, la prima vedere, un obuz.

Strada Labirint a fost închisă, iar la fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri, jandarmi, pirotehniști, dar și Brigada Antiteroristă a SRI pentru efectuarea verificărilor.

Poliția a confirmat că la fața locului s-a găsit un obiect metalic degradat, ce părea să fie un obuz. Mai apoi, pirotehniștii au confirmat că au găsit în interiorul genții un proiectil de 120 mm, dar care nu avea focos. Obiectul a fost ridicat, iar polițiștii au început cercetările.

Cookies