De încercat, în București, când tot mai multe distracții cu lume multă ne sunt interzise

02 dec. 2020
54 Afișari
De încercat, în București, când tot mai multe distracții cu lume multă ne sunt interzise
Tu ești Lara Croft, tu ești dușmanul recursului compensatoriu.

Astăzi, te invit să eliberezi eroul din tine la poligon, să tragi cu arma, să te descarci o dată cu ea, să scapi de angoase, să fii puțin gangster. Sau, dacă vrei să-ți ceri iubita în căsătorie, primește o idee inedită. Poți să o întrebi dacă vrea să facă pasul cel mare în avion, chiar este posibil, numai să vrei tu să te însori.

Elibereaza eroul din tine, la poligon

Și tu poți să fii pistolar american, contracost! Se întâmplă în București, la Broz Guns, cel mai mare poligon de tir indoor pentru pușcă și pistol din România. Doar cu buletinul, poți să trăiești propriul tău film de acțiune. Să zicem că ești fată și te întorci seara de la terasele din Centrul Vechi care sunt încă deschise. Fără să vrei, poți să dai nas în nas cu unul care are fatza de recurs compensatoriu, și, atunci, decât să-ți fie frică, mai bine să te simți ca Angelina Jolie în Tomb Raider, un cocktail amețitor de aventură, mister și adrenalină. Tu ești Lara Croft, tu ești dușmanul recursului compensatoriu. 

În funcție de preferințele tale cinematografice, poți să tragi cu armele originale folosite de actori mari în filme celebre, cel puțin așa se laudă instructorii, cică n-ar fi imitații, o să verific asta. Adică, poți să alegi între pușcociul cu care a tras Angelina Jolie în „Tomb Raider” și pușculița lui Mel Gibson în „Mad Max”. Poți să alegi între Matrioshka și John Wick, Mayhem Bronze, Mayhem Silver sau Rocky vs Drago, poți să fii warrior pentru tine și familia ta, în timp de pandemie! Poți să fii în legitimă apărare sau să pedepsești. Poți să-ți verifici stăpânirea de sine cu puști de calibrul 223 și 7.62 cu câte două cartușe fiecare, cu AK calibru 7.62, cu pistoale de calibru 9 ori 19, cu HK23 de calibru 223 cu HK MR calibru 9 ori 19.

Nu, nu instig la violență și nu ne pregătim pentru debarcarea din Normandia, este doar o idee pentru cei dependenți de jocuri video, pentru cei lipsiți de apărare, pentru cinefili.

( Detalii despre „Tir cu armă” – O experiență ca-n filme care îți va pune la încercare stăpânirea de sine, 299 lei, pe site-ul experimentează.ro).

Cere-o în casătorie în elicopter, dacă chiar vrei să te însori în pandemie

Cum va arăta lumea post-pandemie? E posibil să te îndrăgostești pe zoom? Există chimie pe zoom? Sociologii spun că pandemia va schimba comportamentele sociale și se așteaptă ca natalitatea să scadă, pe măsură ce oamenii amână să se căsătorească. Persoanele care s-au cunoscut în mediul on-line vor fi dezamăgite când se vor întâlni în viața reală. Oamenii nu se vor mai implica în relații serioase, raporturile dintre noi se vor schimba.

Pilot in elicopter cu peisaj de sus la apusul soarelui
Idee inspirată de cerere în căsătorie: sus în cer, să fie impresionată până la lacrimi.

Și, cu toate acestea, dragostea nu se va termina niciodată, dragostea rămâne. Dacă vrei să te unești cu jumătatea ta, poți să o faci și în pandemie. Cei de la experimentează.ro au o idee inspirată de cerere în căsătorie: sus în cer, să fie impresionată până la lacrimi. Îi propui un survol de 30 de minute deasupra Bucureștiului cu elicopterul sau un drum până la Mamaia. Primiți șampanie Moet și ciocolată fină din partea pilotului, va bucurați de priveliște deasupra Feteștiului, molfăiți alune, râdeți, glumiți și, deodată suprizăăă, scoți inelul, îl dezinfectezi cu Hygienum, te uiți la ea cu privirea cea mai pură de care ești capabil și o ceri : „Nu-i așa că nu ai coronavirus? Nu-i așa că ți-ai făcut analizele? Nu-i așa că mă iubești? Nu-i așa că vrei să fii soția mea?” „N-am nicio corona, fii pe pace, voinicule, sunt sănătoasă tun, DA, DA, DA” va răspunde ea, topită. Casă de piatră, să fie cu noroc! Distracția asta costă 2.899 de lei și o găsești detaliată pe website-ul experimentează.ro.

Cookies