Ce agenții puteți vizita în București pe 3 aprilie, în Noaptea Agențiilor 2014

de:
01 apr. 2014
0 afișări
Ce agenții puteți vizita în București pe 3 aprilie, în Noaptea Agențiilor 2014

Programul Noaptea Agențiilor în București,  conform Paginademedia.ro:

Ultima noapte de publicitate, întâia noapte de party. La Energiea!
La Energiea vei putea descoperi o explozie de vizualuri și sunete marca Les Ateliers Nomad și nicecream.fm. și vei experimenta o transformare a spațiului printr-un super show de lumină și sunet.

Happy night cu pastel
Muzică live, ca să vezi cât sunt de talentați cei din echipa pastel, karaoke și ateliere de handmade, ca să pleci cu ceva frumos acasă.

Facebook meet & greet la Head
Cei de la Head sunt curioși să-și întâlnească prietenii „necunoscuți” de pe Facebook, pe care îi invită la ei în sediu: „N-o să-i chemăm niciodată la ziua noastră. Si nici ei pe noi la a lor. Dar putem să profităm de o ocazie ca asta și să ne întâlnim. Ca să vedem dacă impresia din online supraviețuiește contactului cu realitatea”, promit cei de la Headvertising.

Craft your happiness la TBWA
Intră pe 3 aprilie la The Ark și o să ajungi cât se poate de happy și cât se poate de sus. Adică la etajul 3, o ocazie fantastică să cunoști echipa TBWA și din ce sunt făcuți (probabil compoziția e cam așa: panglici, baloane, bomboane,alcool, dans, poze, hashtaguri, o trotinetă și un Mini).

ATELIER GRUP – Actor Climber Singer Superfly
ATELIER GRUP te invită la un party despre tine și despre ce poți face pentru a fi din ce ȋn ce mai bun. La orice.
Craft up your life with WebDigital
Ești pasionat de Marketing Online? Ai un business online cool pe care vrei să-l promovezi? Gașca WebDigital te așteaptă cu idei nonconformiste prin care te vei simți special în tribul tău de antreprenori și marketeri online.

Despre Arta Consumului cu Creionetica
„Arta Consumului” este o introspecție lejeră și creativă. Conceptul campaniilor de conștientizare socială va fi concentrat într-o singură noapte de proiecții, expoziții și discuții, la Creionetica.

We>Buzz – come to the buzz side
Cei de la We Buzz meșteresc povești antrenante, intrigante sau amuzante, iar de Noaptea Agențiilor deschid laboratorul de confecții social media pentru toată lumea.

Hobby-uri cu „Call to action” la Hello Grup
Participanții de la Hello Group vor fi invitați să descopere „cum merge treaba” într-o agenție de BTL, de la departamentul de Client Service și Strategie, trecând prin Creație și ajungând în final la colegii de la Implementare, pentru o experiență Hello.

Emoție la roșu cu tNd’c advertising
Cei de la tNd’c advertising așteaptă invitații în orice ordine, cu chef de vorbă și de a despica punctul în roșu. „Roșu pentru că e agresiv, lasciv, invaziv, iubibil, rău de gură și frumos pe buze, senzual și nepotrivit.”, au zis cei de la tNd’c.

grupul Lowe vă invită la CEASTONBURY- the handcrafted festival
De la cântăreți de renume, la designeri de nișă, ghicitori în aură și pasionați ai artei îndoitului hârtiei, cei de la Lowe s-au pregătit cu de toate! În premieră și în exclusivitate, One Big Band vă invită la un festival orchestrat&animat exclusiv de oamenii agenției, iar COMA & DREAM DEALERS vor urca pe scena principală a festului, într-un recital extraordinar.

Mario,Tamagotchi și Tetris la Infinit Solutions
De Noaptea Agențiilor, cei de la Infinit Solutions organizează cea mai tare petrecere de gaming. Vă așteaptă acolo Terminator, Mario, Dinozaurul din Tamagotchi, Tetris, dar și succesorii lor mai tineri: XBOX și PS.

Pâine și circ la MEC România & Mindshare Media
Cei de la MEC &Mindshare promit măști, gogoși, un talcioc, păpușari și un super-târg. „Jonglăm cu romanțe și bufonerii, mimăm arta și dresăm baloane. Mari și mici. Avem talcioc, păpușari și cocoșei, vino-n târg la noi de vrei să te joci cu ei!” (MEC&Mindshare).

 

Programul complet, pe PaginadeMedia.ro.

Cookies