ARHIVA B365

Ce afaceri a făcut primarul oraşului Pantelimon cu firme apropiate premierului Ponta

„Partea de publicitate, Grossmann a dat-o firmei Hertanu Project. Firma H.P. e firma detinuta de acelasi cumnat al lui Victor Ponta si de mama lui Victor Ponta. Iar directoarea firmei Hertanu Project era sora lui Victor Ponta, Alexandra Ponta”, a spus Daniel Befu , jurnalist de investigaţii, conform realitatea.net. 

Lovitura cea mare a fost dată însă de Viarom Construct SA, care a primit de la primarului Marian Ivan un contract colosal, de peste 40 de milioane de lei, pentru refacerea infrastructurii rutiere a oraşului Pantelimon. Contractul a fost atribuit prin licitaţie publică, dar, culmea, tocmai către singura companie ai cărei administratori, Ovidiu Boicu şi Daniel Bădină, au strânse legături cu familia Ponta.

„Acesti actionari si sotiile lor detin alte sapte firme, fiecare detine unul o firma altul doua si asa mai departe, care toate isi trimit contabilitatea la firma mamei lui Victor Ponta”, a mai susţinut Daniel Befu.

Iar în condiţiile în care vorbim de investiţii de peste 42 de milioane de lei în canalizare şi drumuri, ar fi de aşteptat ca Pantelimonul să aibă poate cea mai modernă infrastructură rutieră din România. În realitate, zeci de mii de oameni stau în praf, în mizerie şi circulă pe străzi de pământ.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button