ARHIVA B365

Ce afacere de succes au doi ardeleni pe numai 10 metri pătraţi, în Bucureşti

Vlad şi Dan au pornit o „afacere cu suflet”, prin care vor să împartă şi altora pasiunea lor pentru cafea. Steam Coffee Shop este o minicafenea într-un spaţiu de doar 12 metri pătraţi, înspre zona de nord a Capitalei, de unde clienţii pot cumpăra doar produse „to go”, scrie businessmagazin.ro. 

„Investiţia a fost de câteva zeci de mii de euro, marea parte a banilor fiind investiţi în aparatură de nouă generaţie”, spune Vlad Buda.

Nu au investit foarte mult în promovare, deoarece băutorii de cafea tare au aflat repede despre Steam. Numărul clienţilor a fost neaşteptat de mare în prima lună, iar cei doi antreprenori cred că au reuşit să aibă o rată importantă de întoarcere a celor care le consumă produsele. „Ne bazăm în mare măsură pe clienţii fideli. În prima perioadă, imediat după deschidere, a fost o creştere foarte rapidă a numărului celor care ne vizitau; acum, acest număr s-a stabilizat, vin între 60 şi 80 de oameni pe zi”, spun cei doi. „Avem nişte clienţi senzaţionali. Nici măcar la Berlin nu am văzut oameni atât de dornici să experimenteze cafeaua, să guste diferite produse.”, au spus antreprenorii citaţi de Ziarul Financiar


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button