Ce a pregătit Primăria Sectorului 5 pentru bucureştenii care nu pot ajunge vara asta în concediu

de:
04 aug. 2016
0 Afișari
Ce a pregătit Primăria Sectorului 5 pentru bucureştenii care nu pot ajunge vara asta în concediu

Evenimentele vor fi organizate în Parcul Sebastian din Sectorul 5, în fiecare weekend până pe data de 11 septembrie 2016, în baza unui parteneriat încheiat între Primăria Sectorului 5 şi Asociaţia Pro Familia.

„Persoanele active, dar şi persoanele în vârstă şi copiii, trebuie să petreacă timp liber de calitate, într-un mod plăcut şi relaxant. Parcurile Sectorului 5 au devenit principalele locuri de petrecere a timpului liber în serile călduroase din sezonul estival. În acest context, programul Seri de film, muzică şi poezie poate oferi un important aport cultural categoriilor sociale care nu-şi permit vacanţe în afara oraşului şi nici participarea la evenimente culturale”, se menţionează în acordul de parteneriat semnat de administraţia locală a Sectorului 5.

Potrivit romaniatv.net, în cadrul evenimentelor organizate în Parcul Sebastian vor avea loc inclusiv proiecţii de film de comedie, pentru copii sau pentru întreaga familie, recitaluri în aer liber, la care accesul publicului va fi GRATUIT, precum şi activităţi de face painting. Evenimentele socio-culturale se vor desfăşura în fiecare weekend până pe 11 septembrie 2016, în intervalul orar 19.00-21.00. Pentru susţinerea acestui proiect în parcul Sebastian, Primăria Sectorului 5 va plăti suma de 45.198 euro, TVA inclus.

Cookies