Ce a postat Smiley pe Facebook despre accidentul de circulaţie pe care l-a produs ieri

de:
06 dec. 2012
0 Afișari
Ce a postat Smiley pe Facebook despre accidentul de circulaţie pe care l-a produs ieri

„Cam aşa a arătat ziua mea… Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi vouă pentru că mă iubiţi şi pentru că sunteţi mereu aproape de mine şi mă susţineţi”, a scris Smiley pe Facebook. Mesajul lui a strâns în câteva ore peste 11.000 de like-uri şi numeroase comentarii.

Smiley a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier, la ieşirea din Bucureşti spre Pantelimon. Maşina artistului a fost proiectată în pom, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism, şi a fost grav avariată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Burada Claudia, cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauză că Smiley nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţă. Smiley a fost sancţionat cu patru puncte amendă şi trei de penalizare.

„Am vrut să schimb banda de mers, cel care era pe banda pe care vroiam să intru se întoarcea în scuar, se oprise definitiv, am încercat să îl evit, am tras dreapta, l-am luat un pic cu colţul maşinii şi m-a proiectat în pom. Bine că nu s-a întâmplat nimic grav”, a povestit Smiley.

Smiley a precizat că are asigurare la maşină şi că speră să nu se mai întâmple.

Cookies