BAZAR

Ce a postat Elena Udrea pe Facebook la scurt timp după ce a părăsit Parlamentul

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook după ce a plecat din Parlament. „Nu m-am dat cu mir, nu am citit acatiste şi nici nu am cerut clemenţă sau ajutor din partea colegilor. Singurul lucru pe care l-am solicitat este ca parlamentarii să gândească pentru ei înşişi şi să legifereze astfel încât abuzurile care se comit în cazul meu să nu li se mai întâmple altor mii de români care trec prin situaţii similare.

Codul Penal şi Codul de Procedură penală trebuie modificate astfel încât arestul preventiv să redevină o măsură excepţională şi el să nu mai poată fi impus pe baza unor simple denunţuri nesusţinute de alte probe (aşa cum s-a cerut deja de 4 ori în cazul meu).”, a postat Elena Udrea pe Facebook în timp ce colegii din Parlament votau urmărirea sa penală în Gala Bute, scrie romaniatv.net.

Deputații au aprobat noua cerere de încuviințare a URMĂRIRII PENALE în DOSARUL GALA BUTE, în cazul ELENEI UDREA, conform Realitatea TV. 218 voturi au fost pentru, 77 de voturi au fost împotrivă. Deputații au aprobat și cererea de ARESTARE PREVENTIVĂ a Elenei Udrea în DOSARUL GALA BUTE. 170 de parlamentari au votat pentru arestarea preventivă, 118 au votat împotrivă.

Elena Udrea a părăsit, luni, arestul la domiciliu în care este plasată în dosarul „Microsoft” pentru a merge în plenul Camerei Deputaților, care dezbate și votează cererile DNA de încuviințare a urmăririi penale și a arestării preventive a fostului ministru în dosarul „Gala Bute”. În discursul ținut în fața colegilor deputați, Elena Udrea a povestit cum a fost turnată de o prietenă, prin delațiuni false, dar și despre condițiile grele din arestul de la Poliția Capitalei. Elena Udrea a spus că arestarea este „o parghie similara cu tortura la care se apeleaza prea des”.

Declarațiile Elenei Udrea, AICI


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button