Ce-a pățit șoferul de TIR care a intrat pe linia de tramvai de pe Calea Rahovei. Autotrenul a fost pus la loc pe șosea cu un vehicul special al STB

26 oct. 2022
17800 Afișari
Ce-a pățit șoferul de TIR care a intrat pe linia de tramvai de pe Calea Rahovei. Autotrenul a fost pus la loc pe șosea cu un vehicul special al STB
Ce-a pățit șoferul de TIR care a intrat pe linia de tramvai de pe Calea Rahovei. Autotrenul a fost pus la loc pe șosea cu un vehicul special al STB / Sursă foto: Facebook-Comunicare Primăria Sector 5

Marți, 25 octombrie 2022, în jurul orei 06:15 dimineața un TIR a intrat pe linia de tramvai de pe Calea Rahovei. În urma incidentului, a fost sesizată Poliția Locală Sector 5, iar un echipaj s-a prezentat la fața locului și a sancționat șoferul neatent.

Ce-a pățit șoferul de TIR care a intrat pe linia de tramvai de pe Calea Rahovei

Incidentul a avut loc ieri dimineață. Autotrenul circula dinspre Șoseaua Progresului către Mihai Sebastian când a intrat pe linia de tramvai. Acesta a rămas împotmolit pe calea de rulare și a fost nevoie de ajutor pentru a repune vehiculul pe șosea.

Primăria Sectorului 5 a informat că la locul incidentului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului Circulație – Poliția Locală Sector 5. Agenții locali i-au aplicat șoferului două sancțiuni contravenționale:

  • Prima a fost în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind codul rutier,
  • Cea de-a doua a fost conformitate cu H.C.L. sector 5 237/2018 privind reglementarea activității de ridicare, transport, depozitare și eliberare a anumitor categorii de vehicule staționate neregulamentar pe carosabil, spații verzi și trotuare.

Pentru a putea scoate vehiculul de mare tonaj de pe linia de tramvai a fost necesar intervenția unor lucrători STB. Aceștia s-au folosit de utilaje speciale, iar în jurul orei 07:00 circulația tramvaielor 32, 23 și 8 a fost reluată.

O mașină de poliție a intrat pe șina de tramvai

Nu este prima dată când are loc un astfel de incident în Sector 5 din București. În noaptea de 15 octombrie 2022 o mașină de poliție a intrat pe șina de tramvai, la intersecția dintre Strada Mihail Sebastian și Calea Rahovei.

Nu se știe exact cum a ajuns vehiculul pe linia de tramvai, însă bucureștenii s-au amuzat pe seama imaginilor ce au publicate pe rețelele de socializare.

Iată câteva dintre comentariile lăsate ce cetățeni:

  • „Pe acolo le-a zis GPS-ul.”
  • „Au prins vatmanul cu viteză pe radar.”
  • „Mai devreme le-au împins, acu’ le baga pe linia de tramvai. Polițiștii din Sectorul 5 le-au pus gând rău mașinilor.”
  • „Stai să vină BMW-urile…să vezi atunci…”
Cookies