Ce a găsit primarul Piedone în complexul Big Berceni din Sectorul 4

de:
02 iul. 2015
0 Afișari
Ce a găsit primarul Piedone în complexul Big Berceni din Sectorul 4

Primarul Cristian Popescu – Piedone a continuat să întreprindă verificări pe toată raza Sectorului 4, pentru a identifica abaterile de la practicarea unui comerţ civilizat, informeaza Primaria Sectorului 4.

Constatând că sunt agenţi comerciali care deşi au fost avertizaţi că riscă amenzi drastice, Edilul a solicitat de urgenţă echipele de poliţişti locali, care au acţionat într-o primă etapă în complexul Big Berceni. Aici au fost aplicate 3 sancţiuni totalizând 40.000 de lei, pentru lipsa termenelor de valabilitate a produselor şi neafişarea orarului de funcţionare. Ca măsură complementară, a fost sistată activitatea unei societăţi, pentru restul fiind fixate termene de intrare în legalitate. Alţi 9 comercianţi au fost amendaţi cu 8.000 de lei, pentru lipsa acordului de funcţionare şi pentru că îşi desfăşurau activitatea în afara spaţiului comercial.

În pasajul Metrou Sudului, poliţiştii locali au identificat şi sancţionat cu 1.400 de lei trei societăţi comerciale care nu aveau acord de funcţionare şi nici afişat orarul de funcţionare.

Pe bd. Unirii nr. 27 au fost verificaţi 5 agenţi economici, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 5.000 de lei, pentru lipsa curăţeniei în faţa punctelor de lucru şi pentru extindere pe o suprafaţă mai mare decât cea autorizată.

Cookies