BAZAR

Ce a făcut Mihaela Tatu cât timp a lipsit de la TV

Cunoscuta prezentatoare tv a trecut prin clipe grele, pe care a reusit insa sa se le depaseasca, a calatorit mult, s-a regasit, iar dupa un an de colindat lumea in lung si lat s-a intors cu dor de televiziune si o noua viziune asupra lumii, scrie bzi.ro.

„Nu stiu cum fac altii de prin alte tari, dar ei pot avea un an sabatic platit intre 50 si 80% din salariu. In alte locuri, nu e considerat fita de vedeta, ci o incercare de a te regasi. Obiceiul de a avea un timp al tau este mostenit de la iudei, carora li se impunea prin religie ca, o data la sapte ani, in Anul Sabbath-ului – anul iertarii si al odihnei –, sa-si lase pentru o perioada indeletnicirile”, a spus Mihaela Tatu.

Vedeta s-a întors în ţară cu multă energie şi poftă de viaţă.

„Calatoriile nu m-au obosit nicidecum. Ma energizeaza, ma umplu de experiente, de nou si cunoastere. Dar trebuie sa mai stau si pe acasa. S-au intamplat atat de multe lucruri cat am lipsit! Peste tot, in toate domeniile. Si mi-e cam dor de «sticla». Vom vedea ce imi rezerva viitorul”, a mai declarat fosta prezentatoare tv pentru Ring la putin timp dupa ce s-a intors, scrie romaniatv.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button