ARHIVA B365

Ce a declarat primul martor al accidentului lui Condrea, la audieri. FILMUL ACCIDENTULUI MORTAL

„Se vede clar în iarbă, că iarba e de jumătate de metru, se vede clar că a mers vreo şase metri şi pe urmă se vede clar că a încercat să intre înapoi pe şosea, dar acolo este o groapă, un şanţ mic şi nu poţi să ieşi imediat, cu viteză şi clar a izbit copacul”, a declarat Gabriela Monica Pelin, la ieşirea de la audieri.

Femeia le-a povestit jurnaliştilor întreg filmul accidentului.

„Mergeam spre casă, eram cu copilul în maşină. O maşină m-a depăşit, avea viteza mai mare ca a mea, normal, avea 110 kilometri la oră, să zic, că aveam eu aproape 90. Deci clar m-a depăşit, vorbea la telefon, l-am văzut pe domnul, nu stiam cine e, am mers în linie dreaptă. Dânsul a dat semnal, m-a depăşit, s-a încadrat înapoi pe drum şi am mers, că era şoseaua liberă. La un moment, dat am auzit o bubuitură puternică. Nu ştiam ce se întâmplă, m-am uitat în faţă, vorbeam cu fiica mea, într-adevăr. M-am uitat mai bine în faţă şi nu mai era maşina şi prima mea întrebare a fost că nu avea cum să ajungă în curbă”, a relatat Gabriela Monica Pelin, conform news.ro. 

CITEŞTE ŞI Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, înmormântat în capela familiei. Antena 3 a filmat cu o dronă

În continuare, femeia a povestit că a văzut un biciclist care îi făcea semne să oprească.

„Apropiindu-mă, un biciclist îmi făcea semne disperat şi, din aer, aşa, cădeau parcă tot felul de piese, bucăţi, mă rog, erau piesele de la maşină. Am oprit mult în spatele accidentului pentru că se văd urmele pe iarbă, am coborât cu telefonul în mână şi am fugit pur şi simplu că am văzut maşina, ieşea fum din ea”, a mai spus Gabriela Monica Pelin.

Martorul a povestit cum a sunat la 112 şi cum a găsit cadavrul lui Dan Condrea, la locul accidentului.

„Eu voiam să văd dacă, într-adevăr mai trăieşte cineva, nu se vedea în maşină, nu puteai să vezi, nu se mai vedea interiorul maşinii şi undeva la un metru de fiare era un cadavru, se vedea pielea, spatele, o cămaşă, tăiată, aşa, picioarele erau într-o poziţie mai nefirească, dar nu i se vedea capul. Şi atunci parcă mi-am zis că nu îmi vine să mă apropii mai mult, dar venind pe partea cealaltă a maşinii, de unde avea picioarele, i-am văzut şi capul îngropat în pământ, se vedea ceafa şi păr şi am zis «clar nu mai respiră». M-am lăsat în jos, dar nu aveai ce să…, nu se simţea nimic şi în momentul ăsta m-am ridicat şi i-am strigat biciclistului, «domnule, l-am găsit», şi la 112 le spuneam «e o persoană decedată»”, a declarat Pelin.

Femeia a rămas la faţa locului până la venirea echipelor de intervenţie.

„Au venit două echipaje de poliţie prima dată, pe urmă au venit pompierii, pe urmă a venit criminalistica, pe urmă a venit o ambulanţă, şi pe urmă au venit cei de la IML”, a povestit martorul.

Gabriela Monica Pelin a precizat că în zonă nu s-au aflat alte maşini în momentul accidentului.

Femeia a venit miercuri la Parchetul instanţei supreme, fiind citată pentru a fi audiată, după ce a scris pe pagina sa de Facebook despre accident.

Procurorii au citat-o telefonic pe Gabriela Monica Pelin să se prezinte la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Femeia a scris miercuri pe pagina sa de Facebook că cel care şi-a pierdut viaţa în accidentul la care ea a asistat este, cu certitudine, patronul Hexi Pharma.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost înmormântat, astăzi, în capela familiei din cimitirul Sfânta Vineri, din Bucureşti, unde sunt îngropaţi bunicii şi părinţii lui. Postul Tv Antena 3 a filmat înmormântarea folosind o dronă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button