Ce a decis Curtea de Apel București în privința lui Cristian Cioacă, marți seară

de:
09 ian. 2013
0 Afișari
Ce a decis Curtea de Apel București în privința lui Cristian Cioacă, marți seară

Decizia CAB este definitivă, anunță Gândul.

În 28 decembrie 2012, Tribunalul Bucureşti a prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele lui Cioacă, în dosarul în care este suspectat de uciderea soţiei sale.

Cu puţin timp înaintea deciziei de prelungire a măsurii arestării, Tribunalul Bucureşti a respins o cerere făcută de avocata lui Cristian Cioacă prin care a solicitat eliberarea acestuia din arest şi instituirea interdicţiei de a părăsi ţara sau localitatea.

Cristian Cioacă este arestat din 5 decembrie, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

După cinci ani de la dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, timp în care criminaliştii au continuat cercetările şi strângerea de probe, Cioacă a fost arestat preventiv, în pofida lipsei cadavrului victimei.

Probele criminaliştilor, prelevate chiar din locuinţa Elodiei şi a lui Cristian Cioacă, îl indică pe poliţist responsabil de uciderea avocatei şi tranşarea acesteia. Probe de sânge – identificate cu un aparat special, Crime Light – prelevate de sub zugrăveala apartamentului (sechestrat de anchetatori după ce l-au pus sub acuzare pe Cioacă-n.r.) au fost expertizate, stabilindu-se că grupa sanguină aparţine Elodiei.

Cookies