HUFFLA MINE-N CARTIERLIBERTATEAȘTIRI

Cazul teribil al femeii care a căzut în gol de la etajul 4. Polițiștii nu cred că a fost accident și au un suspect

Un caz teribil a avut loc în Sectorul 4 din Capitală. O femeie de 71 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 4. Se pare că nu a fost vorba de o sinucidere, iar polițiștii au deja un suspect.

O femeie în vârstă de 71 de ani a murit sâmbătă seară după ce s-a prăbuşit în gol de la etajul unui bloc din sectorul 4 al Capitalei. Nepotul femeii a fost reţinut, fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor.

Ce spun autoritățile

”În data de 19.12.2020, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o femeie s-a prăbuşit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracţiunii de omor”, anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat remis pe adresa redacției.

Cine este nepotul victimei

În acest caz a fost reţinut un tânăr de 23 de ani, nepotul femeii decedate. Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secţiei 7 Poliţie.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button