Cazul tânărului de 16 ani oprit cu focuri de arme pe străzile Capitalei: Și polițiștii sunt acuzați

de:
20 mart. 2016
1 Afișari
Cazul tânărului de 16 ani oprit cu focuri de arme pe străzile Capitalei: Și polițiștii sunt acuzați

Tânărul de 16 ani oprit cu 17 focuri de armă de polițiști, după ce a gonit pe străzile Capitalei la volanul unei mașini de lux, a fost eloberat. El urmează să fie cercetat sub control judiciar pentru ultraj, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. Părinţii acestuia acuză însă autorităţile că le-au bătut copilul cu brutalitate şi au depus o plângere în acest sens, scrie Gândul.

Poliţiştii de la Brigada rutieră a Capitalei au urmărit aproape o jumătate de oră o maşină în noaptea de joi spre vineri şi au tras 17 focuri de armă pentru a opri un şofer, în vârstă de 16 ani, care consumase droguri, un poliţist fiind rănit uşor. Tânărul era în mașină cu fratele său, cu 10 ani mai mare decât el.

Părinţii şi pasagerul din dreapta au o variantă complet diferită de cea a autorităţilor. Aceştia susţin că agentul s-ar fi rănit de fapt la picior de la loviturile aplicate celor doi.

„Se zice că l-am lovit pe poliţist cu maşina. Nu este adevărat. Îl doare piciorul de la loviturile pe care ni le-a dat. Eram cu faţa în astfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu şi pe spatele lui”, a povestit tânărul.

Cookies