Cazul copilului rănit grav la Primăria Capitalei. Nicușor Dan anunță prima decizie administrativă: o demitere

26 aug. 2022
1604 Afișari
Cazul copilului rănit grav la Primăria Capitalei. Nicușor Dan anunță prima decizie administrativă: o demitere

Primarul Nicușor Dan a anunțat, vineri, că l-a demis pe șeful Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei, ca urmare a anchetei legate de incidentul în care o statuie a căzut pe un copil în holul instituției.

„În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate. Ancheta internă continuă și, în funcție de rezultatele ei, este posibil să iau și alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanții PMB au furnizat informații pentru ancheta Poliției legată de acest eveniment”, a anunțat Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.

Care este starea copilului în prezent

Nicușor Dan a declarat că, încă de luni, a păstrat permanent o comunicare cu Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde se află internat copilul.

„Din informațiile primite, băiatul a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului. Îi doresc multă sănătate și îmi doresc să aflăm în continuare numai vești bune de la spital”, mai spune primarul în postarea de pe Facebook.

Un copil a fost rănit grav luni, 22 august, la intrarea în sediul Primăriei Capitalei (PMB), de o statuie care a căzut peste el. Minorul a fost preluat repede de o ambulanță și ajuns în stare gravă la spital.

Îți mai recomandăm și:

Cookies