Cazul 39/ Case 39

de:
31 oct. 2010
16 Afișari
Cazul 39/ Case 39

CAZUL 39 prezintă o poveste intensă, legată de teroarea psihologică trăită de o asistentă socială ce descoperă o forţă a răului mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva, atunci când încearcă să salveze o copilă care în mod misterios, nu mai vorbeşte.

Emily Jenkins (Renee Zellweger, actriţă distinsă cu premiul Oscar) este o asistentă socială foarte devotată şi cu experienţă, care îşi închipuie că le-a văzut pe toate – minciuni, neglijenţă nepăsare, abuzuri de tot felul. Vine ziua în care trebuie să preia Cazul 39: o fetiţă de 10 ani, Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), abandonată de familie, tulburată şi în stare de şoc. Intervine Emily. Zguduită de singurătatea şi inocenţa fetiţei, femeia decide să facă ceea ce nu şi-a mai îngăduit niciodată în trecut: să se implice personal. Cu speranţa în inimă că face ceea ce e corect, Emily îi oferă lui Lilith un cămin fericit pînă să îi poată găsi o familie adoptivă.
Dar abia acum începe adevărata teroare.

Ce a împins familia lui Lilith spre punctul distrugerii? De ce oricine vine în contact cu Lilith pare să îşi piardă subit minţile? Cum va putea supravieţui Emily groazei devastatoare ce o macină în secret? Pentru a descoperi adevărul, Emily trebuie să lase la o parte raţiunea şi să se confrunte cu cele mai îngrozitoare coşmaruri, din clipa în care păşeşte într-un tărâm supranatural, unde răul iese la pradă printre oameni.

Acum, singurul lucru de care trebuie să se teamă cu adevărat Emily este puterea fricii din lăuntrul ei.

Paramount Pictures prezintă o producţie Misher Films / Anonymous Content cu Renee Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane şi Bradley Cooper. Filmul este regizat de Christian Alvart după un scenariu de Ray Wright. Producătorii sunt Steve Golin şi Kevin Misher. Lisa Bruce este co-producător. Regia de imagine este semnată de Hagen Bogdanski. Scenografia aparţine lui John Willett. Filmul este editat de Mark Goldblatt, A.C.E. Costume designer este Monique Prudhomme. Muzica e semnată de Michl Britsch.

Cookies