Cazinoul online Vlad Cazino extinde distracția în offline și devine sponsor UNTOLD 2019

de:
28 mai 2019
1 Afișari
Cazinoul online Vlad Cazino extinde distracția în offline și devine sponsor UNTOLD 2019

Dacă la UNTOLD 2018 nu mai puțin de 355.000 de persoane au admirat 200 de artiști concertând pe 9 scene de festival, în ceea ce privește UNTOLD 2019 așteptările sunt chiar mai mari, organizatorii anunțând că ediția cu numărul 5, una aniversară, va fi de excepție. 

Organizat pentru prima oară în 2015, UNTOLD a devenit primul brand ambasador al turismului in Romania, fiind celebru la nivel internațional, nelipsit de pe lista marilor festivaluri de muzică ale verii. UNTOLD a fost premiat pentru performanțele sale și reușește an de an să aducă artiști de primă clasă, cei ale căror melodii se află în topurile de la radio și care asigură atmosfera în cluburi. 

Românii, dar și străini care vin special la Cluj-Napoca pentru a participa la UNTOLD 2019, vor avea parte și vara aceasta de muzică live de top, cu artiști precum Armin van Buuren, Bastille, 3 are Legend, David Guetta, James Arthur, Dimitri Vegas & Like Mike, Oscar and the Wolf, Martin Garrix, Elax, Tale of us, Loco Dice, Audiofly, Marwan, Monolink Live, Roni Size si multi alții. Lista completă poate fi consultată pe untold.com, website-ul oficial al acestui festival internațional. Unii artiști vin pentru prima dată la UNTOLD, alții sunt deja obișnuiți cu atmosfera acestui festival și cu publicul din țara noastră. 

Ce primesc clienții Vlad Cazino prin implicarea acestuia în sponsorizarea festivalului? La #FestiVlad, cei mai fideli utilizatori vladcazino.ro pot beneficia de bilete la UNTOLD 2019, chiar în condiții privilegiate, cu pachete ce pot include cazare și bani de cheltuială (FestiVlad și FestiVIP). 

Urmează și alte pachete cu premii, inclusiv unele cu totul “wow”: întâlniri cu artiștii, posibilitatea de a porni artificii sau confetti sau pachete ,,All you can drink & eat’’. În ansamblu, toți fanii muzicii de calitate și ai distracției outdoor vor beneficia de implicarea Vlad Cazino, pentru că un astfel de eveniment grandios are nevoie de cât mai mulți parteneri pentru ca totul să fie impresionant în organizare. 

Vlad Cazino este dedicat divertismentului online de calitate, dar propune clienților săi o abordare echilibrată, cu distracție pe toate planurile. Oricum, jocurile de cazino de pe vladcazino.ro pot fi accesate oriunde și oricând, iar la Cluj-Napoca în perioada 1 – 4 august 2019 cu siguranță va fi o creștere masivă a numărului de accesări, ținând cont de valurile de oameni care vin special în acest oraș pentru a nu rata serile de festival UNTOLD 2019. Vlad Cazino face parte din Kindred Group, care deține multe mărci de succes în domeniul jocurilor de noroc online, printre care și Unibet, unul dintre cele mai apreciate branduri în România pe segmentul său. Brandul este conceput special pentru piața românească, un portal dedicat jocurilor de cazino și bingo online.

Cookies