Cazino ilegal în Sectorul 6. Ce au găsit polițiștii la fața locului și ce amenzi au primit cei 23 de „jucători”

17 dec. 2021
426 Afișari
Cazino ilegal în Sectorul 6. Ce au găsit polițiștii la fața locului și ce amenzi au primit cei 23 de „jucători”
Cazino ilegal în Sectorul 6. Ce au găsit polițiștii la fața locului și ce amenzi au primit cei 23 de „jucători”. Sursa foto: Unsplash

Polițiștii bucureșteni au intervenit în cursul nopții dintre joi și vineri la o locație din Sectorul 6 unde era organizat un cazino clandestin. Autoritățile au descoperit că nu mai puțin de 23 de cetățeni participau în mod ilegal la jocuri de noroc.

Un cazino ilegal din Sectorul 6, ce își desfășura în mod clandestin activitatea specifică, a fost ținta Polițiștilor Capitalei în cursul nopții dintre joi și vineri, 17 noiembrie.

Cazino ilegal, descoperit de polițiști. Ce amenzi au primit jucătorii

Polițiștii Secției 22 din București au intervenit în jurul orei 03:10 la cazinoul ilegal. Acesta era organizat în cadrul unui spațiu dezafectat din Sectorul 6, potrivit comunicatului remis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit în interiorul clădirii cu pricina nu mai puțin de 23 de persoane care organizau sau participau la jocuri ilegale de poker, rummy și table. Nu jocul în sine reprezenta ilegalitatea, ci faptul că miza acestor jocuri erau banii, dar și faptul că aceste câștiguri nu sunt impozitate și implicit raportate către stat. De asemenea, în anumite scenarii, jocurile ilegale pot fi punctul de pornire al unui scandal între două sau mai multe persoane.

Cele 23 de persoane au primit nu mai puțin de 46 de sancțiuni contravenționale din partea polițiștilor sosiți la fața locului, cu o valoare totală de 46.500 de lei. Aceștia au fost acuzați de încălcarea prevederilor legislației privind măsurile impuse în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, precum și de încălcarea legislației ce prevede normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.

Mai mult, în urma verificărilor și a perchezițiilor ce au avut loc în locația cu pricina, polițiștii au descoperit și o armă albă, un cuțit cu lamă retractabilă și mâner de lemn.

Oamenii legii au confiscat de la fața locului sume de bani și obiectul jocurilor

Nu în ultimul rând, polițiștii au confiscat de la acest cazino ilegal mai multe sume de bani, atât în valută cât și în lei după cum urmează: 3.650 de euro, 400 de dolari și 2.000 de lei. Autoritățile au decis să confiște și „obiectul muncii”, și anume pachete de cărți de joc, jetoane de poker, seturi de rummy, dar și seturi de table.

 

Cookies