Cazare contra sex pentru studentele din Bucureşti

de:
02 nov. 2010
25 Afișari
Cazare contra sex pentru studentele din Bucureşti

Cotidianul România Liberă, relatează cum se desfăşoară conversaţiile online cu astfel de domni generoşi care vizează compania studentelor din Bucureşti. Cei care postează astfel de anunţuri se autodescriu de parcă mesajul al fi unul matrimonial, nu imobiliar şi cer detalii fizice ale  potenţialei chiriaşe. Ba mai mult, merg până la a-i propune jurnalistei incognito o relaţie încă din capul locului.

„Aah vezi că e un singur pat. Dacă nu te deranjează. E mare patul oricum şi nu sar pe oameni, decât dacă nu sar ei pe mine”, explică unul dintre cei care caută colocatare studente.

„Putem fi şi împreună, nu ştiu poate din amică şi colegă iese o iubită…poate chiar dacă ai pe cineva…posibil să deviezi de la drum depinde şi cum sunt plăcut, depinde şi de femeie…cum reacţionează, cum gândeşte…înţelegi”, propune un altul.

Astfel de propuneri nu vin doar din partea bărbaţilor singuri, ci şi din partea unor cupluri, relevă cotidianul antemenţionat. Un cuplu vrea colegă de apartament, nu mai în vârstă de 28 de ani care să se ocupe de menaj, dar şi să joace rolul unui soi de voyeur: „Dormitorul nostru este separat de cealalată cameră printr-un set de jaluzele verticale, deci îţi dai seama…. pe noi nu ne deranjează chestia asta, noi tot aceeaşi intimitate o vom avea, dar contează ca nici persoana respectivă să nu fie deranjată”.

În termeni juridici, cei care postează astfel de anunţuri pot fi acuzaţi de tentativă la infracţiunea de prostituţie, iar studentele care acceptă aşa ceva pot fi încadrate la infracţiunea de prostituţie. Asta doar dacă fapta se petrece în mod repetat, infracţiunile de moravuri fiind unele de obicei.

Cookies