Caz uluitor la metrou. O femeie a fost agresată chiar sub ochii paznicului din vagon

23 ian. 2022
3546 Afișari
Caz uluitor la metrou. O femeie a fost agresată chiar sub ochii paznicului din vagon

O cetățeană a relatat pe Facebook modul în care a fost agresată în metrou în acest weekend. Incidentul a avut loc în stația de metrou Mihai Bravu din Sectorul 3, iar victima aduce o serie de acuzații grave, precum lipsa de reacție a paznicului de metrou.

Caz revoltător petrecut în acest weekend la metrou. O femeie a povestit prin intermediul unei pagini cum a fost hărțuită sexual de un necunoscut care a profitat de faptul că era singură. Întregul incident a fost postat de o pagină care oferă anonimat celor care doresc să transmită un mesaj.

Hărțuire la metrou. Cum s-ar fi comportat agresorul

Înainte de toate, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18, pe linia Anghel Saligny – Preciziei, în stația Mihai Bravu, potrivit postării. Victima a povestit cum agresorul, care stătea pe scaunul din fața ei, a început să se uite insistent și a început să facă cu ochiul. La început tânăra a crezut că i se pare, însă după ce bărbatul a repetat gestul de mai multe ori aceasta a realizat despre ce este vorba.

După ce l-a ignorat, bărbatul s-ar fi ridicat și a venit în fața tinerei, s-a uitat la harta de deasupra fetei, apoi s-a așezat lângă ea. În momentul în care aceasta a vrut să se ridice de pe scaun, bărbatul a scos telefonul și a dat luminozitatea la maxim, moment în care i-a arătat o serie de poze obscene. În același timp, agresorul ciocănea cu degetul în ecranul telefonului pentru a-i atrage victimei atenția.

„M-am ridicat și l-am întrebat dacă ii se pare okay ce face. Evident.. Nu mi-a răspuns.. Făcea semne cu mâna că nu aude ce zic. Moment în care am început să țip, să vorbesc despre felul în care femeile sunt victimele hărțuirii sexuale și ce impact are hărțuirea sexuală asupra lor/noastră și l-am și înjurat.. Pentru că da, eram super speriată și mai și spunea că sunt nebună, că inventez și că nu e adevărat ce spun (că nu mi-a arătat poză cu organul lui genital).”, se mai arată în postarea cu pricina.

Paznicul din vagon nu a avut nicio reacție, potrivit victimei

Tânăra relatează că nicio persoană din vagonul de metrou nu a reacționat în urma acestei scene, nici măcar paznicul, care a spus că ce se petrece în vagonul acesta nu e responsabilitatea lui, ci a unui alt agent de securitate.

Totuși, o singură fată din tren a reacționat, venind lângă victimă și a întrebat-o dacă este în regulă și dacă o poate ajuta. Mai mult, cele două au coborât împreună la aceeași stație, de teama că agresorul va veni după victimă, după cum ar fi amenințat că va face.

Cookies