Caz șocant! Nou-născut abandonat într-o pungă, pe o stradă din Sectorul 3

22 dec. 2020
44 Afișari
Caz șocant! Nou-născut abandonat într-o pungă, pe o stradă din Sectorul 3

Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o pungă, pe o stradă din București. Bebelușul avea semne vitale și a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Marie Curie.

Descoperirea a fost făcută de trecători în zona străzii Fizicienilor din București, Sectorul 3. Aceștia au sunat imediat la numărul de urgență 112.

În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în fața unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, transmite Poliția.

Ce spun salvatorii

Echipajul de prim-ajutor spune că este o minune că este în viață, ținând cont de temperatura de afară.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, marţi seara, prin apel la 112, că în faţa unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou născut.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 13, precum şi echipaj de prim ajutor, precizează Poliţia Capitalei. Copilul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea identificării mamei, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept.

Cookies