Caz șocant în Capitală. Un copil de 13 ani a fost înjunghiat de partenerul său de joacă într-un parc din Sectorul 4

26 aug. 2021
792 Afișari
Caz șocant în Capitală. Un copil de 13 ani a fost înjunghiat de partenerul său de joacă într-un parc din Sectorul 4
Caz șocant în Capitală. Un copil de 13 ani a fost înjunghiat de partenerul său de joacă într-un parc din Sectorul 4. Sursa foto: Știri de Cluj

Incident înfiorător în Sectorul 4 al Capitalei. Un copil de 13 ani a fost înjunghiat în repetate rânduri miercuri seară de un partener de joacă, în parcul Forest. Agresorul, elev în clasa a VII-a, are probleme psihice.

Un copil de 13 ani a fost înjunghiat miercuri seară în Sectorul 4 al Capitalei de un elev de clasa a VII-a cu care se juca. Incidentul s-a produs în parcul Forest, potrivit Gândul.

Băiat de 13 ani, înjunghiat de partenerul de joacă. Acesta se află în stare gravă

Agresorul l-ar fi înjunghiat pe băiat de mai multe ori în zona abdomenului. Momentan nu este cunoscut motivul izbucnirii scandalului dintre cei doi, însă cel care a scos cuțitul este cunoscut pentru faptul că suferă de probleme psihice.

Momentan, victima este la Spitalul Marie Curie. Copilul a fost stabilizat de medici, însă starea sa de sănătate este în continuare gravă.

Acesta nu este primul scandal în care este implicat agresorul; acesta mai are la activ conflicte și altercații care i-au adus mai multe probleme cu legea. Majoritatea antecedentelor penale s-au petrecut în școala 189, unde acesta este înscris.

Părinții copiilor de la școala 189 au cerut disperați ajutorul autorităților

Părinții copiilor de la această școală au povestit cum, în luna mai a acestui an, băiatul l-a lovit cu o bucată de bordură în cap pe un coleg de clasă de-al său. Acesta a ajuns, de asemenea, în stare gravă la spital, însă a scăpat viu în cele din urmă.

Prin urmare, familiile au făcut o reclamație către DGASPC Sector 4, pentru ca autoritățile să ia măsuri, deoarece copiii erau amenințați constant, ba chiar și agresați. Cei de la Protecția Copilului au spus că nu pot să facă nimic concret, să transfere băiatul de la şcoală, ci doar să ofere consilere, atât copiilor, părinţilor, dar şi profesorilor.

Tot cei de la DGASPC au precizat că băiatul este suspectat de neglijare din partea familiei, dar și că în urma evaluărilor a reieșit faptul că acesta necesită ajutor psihologic, suport pentru evitarea abandonului școlar dar și separarea de famillia sa.

Ultimul scandal, petrecut miercuri seară s-a încheiat când poliția a fost sesizată printr-un apel la 112. Audierile ce au avut loc la fața locului s-au desfășurat în prezența reprezentanților DGASPC.

În cele din urmă, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Cookies