ÎN BUCUREȘTI

Caz șocant în București. Un polițist de la investigații criminale și-a găsit iubita spânzurată într-o fabrică din Sectorul 3

Și-a găsit iubita spânzurată într-o fabrică din Sectorul 3. Este cazul șocant descoperit chiar de un polițist bucureștean de la investigații criminale.

Și-a găsit iubita spânzurată într-o fabrică din Sectorul 3. Un ofițer de la Serviciul de Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1 a anunțat, vineri, că iubita lui, în vârstă de 31 ani, a dispărut fără urmă.

Sesizarea a fost preluată de Compartimentul Urmăriri al Poliției Sectorului 6, unde cei doi aveau domiciliul. În paralel, polițistul și-a chemat în ajutor câțiva colegi de serviciu, cu care a început căutarea femeii, potrivit gandul.ro.

Și-a găsit iubita spânzurată într-o fabrică din Sectorul 3

În cele din urmă, tânăra a fost găsită moartă. Femeia era spânzurată de o grindă, într-o clădire abandonată a fostei fabrici „Chimopar”, de pe bulevardul Theodor Pallady.

Potrivit sursei citate, femeia îl avertizase de mai multe ori pe polițist că vrea să se spânzure, iar vineri seară, după ce a constatat că iubita lui nu mai este de găsit, acesta s-a temut că a plecat să-și pună capăt zilelor.

Anchetatorii Serviciului Omoruri au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că pe trupul femeii nu s-au găsit alte urme de violență în afara celor provocate prin spânzurare.

Femeia nu a lăsat un bilet în care să-și explice gestul extrem.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button