Caz șocant în București: O femeie a fost agresată sexual de un paramedic SMURD, într-o ambulanță. DIICOT: Inculpatul a șters înregistrările video din mașină

06 aug. 2023
921 Afișari
Caz șocant în București: O femeie a fost agresată sexual de un paramedic SMURD, într-o ambulanță. DIICOT: Inculpatul a șters înregistrările video din mașină
Caz șocant în București: O femeie a fost agresată sexual de un paramedic SMURD, într-o ambulanță. DIICOT: Inculpatul a șters înregistrările video din mașină. Imagine simbol: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov

O femeie a fost agresată sexual de un paramedic SMURD într-o ambulanță în București. DIICOT transmite că totul s-a întâmplat în luna iunie. Bărbatul a profitat de incapacitatea pacientei, apoi, ca să nu fie prins, a șters înregistrările video.

În prezent, inculpatul este arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

DIICOT, despre un caz șocant din București: O femeie a fost agresată sexual de un paramedic SMURD, într-o ambulanță

Duminică, 6 august 2023, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, a transmis că, la data de 3 august, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, militar activ, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și alterarea integrității datelor informatice.

Totul s-a întâmplat la data de 08 iunie 2023. DIICOT transmite că, paramedicul SMURD se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și:

a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința și a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală.

A șters înregistrările video din ambulanță

De asemenea, pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienți, paramedicul a șters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrității și disponibilității acestora, explică DIICOT.

Este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și alterarea integrității datelor informatice.

La data de 4 august 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar București a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a conchis DIICOT.

Cookies