CAZ ŞOCANT! Bărbat arestat după ce ar fi violat un copil de 12 ani care se adăpostea într-o rulotă

de:
09 mai 2018
0 Afișari
CAZ ŞOCANT! Bărbat arestat după ce ar fi violat un copil de 12 ani care se adăpostea într-o rulotă

 

Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată prin apel la 112 de către un băiat de 12 ani că a fost violat de un bărbat cunoscut întâmplător, iar pe baza descrierii oferite de copil poliţiştii au reuşit depistarea unui bărbat de 26 de ani, pe care l-au dus la audieri. De asemenea, băiatul a fost transportat la spital, unde a şi rămas internat.

În urma cercetărilor, făcute sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, s-a stabilit că băiatul, provenit dintr-o familie dezorganizată, îşi găsise adăpost temporar într-o rulotă parcată în sectorul 3, iar duminică seară, după oră 23.00, a intrat în dialog cu un bărbat fără adăpost.

„Cel din urmă, după ce a intrat, împreună cu minorul, în rulota unde se instalase băiatul, prin violentă l-ar fi constrâns să întreţină relaţii sexuale. Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut, iar Parchetul a propus arestarea să preventivă. Judecătoria Sectorului 3 a admis această propunere şi a dispus arestarea preventivă a acestuia”, precizează Poliţia Capitalei.

De asemenea, Poliţia Capitalei anunţă, printr-un comunicat de presă transmis tot marţi seară, că instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru un bărbat prins de poliţiştii sesizaţi că acesta s-a masturbat într-un părculeţ amenajat ca loc de joacă pentru copii în sectorul 1. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost reţinut şi apoi arestat pentru corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri.

Cookies