Caz scandalos la o grădiniță privată din București: O fetiță de 3 ani ar fi fost strânsă de gât. Reacția unității de învățământ

14 mai 2021
117 Afișari
Caz scandalos la o grădiniță privată din București: O fetiță de 3 ani ar fi fost strânsă de gât. Reacția unității de învățământ

Caz scandalos la o grădiniță privată din București după ce o mamă acuză că fetița sa de 3 ani ar fi fost strânsă de gât în timpul orelor. Numele unității de învățământ nu este cunoscut, mama refuzând să îl spună deoarece o anchetă ar fi în desfășurare. Totuși, gradinița spune că ar fi fost vorba de un accident, după o căzătură și nu o maltratare.

Caz teribil la o grădiniță privată din București după ce familia unei fetițe de 3 ani susține că micuța ar fi fost strânsă de gât. Mama copilului a fost șocată când a mers la grădiniţă şi a văzut leziunile pe care fetiţa le avea pe gât. Totuși, cei de la grădiniţă resping acuzaţiile şi spun că a fost un accident şi că micuța n-ar fi fost agresată de nimeni.

Mesajul mamei, postat pe un grup de grădinițe și crește

„Azi copilul meu a fost strâns de gât la propriu, nu îmi pot imagina ce a simţit ea în acel moment. un copil de 3 ani jumătate. Este de vorba de o grădiniţă particulară din sectorul 2. Doamnele toate primitoare iubitoare inclusiv patroana acestei gradiniţe, asta bănuiesc doar când eu eram de faţă, cred ca după era un calvar, cum poţi sa te comporţi aşa? Şi mi se spune ca a fost o simplă căzătură! copilul a spus ca doamnna a zgâriat-o de gat ca a vrut o jucărie!”, a scris aceasta pe Facebook, alături de mai multe imagini reprezentative.

Mesajul a fost publicat pe Facebook de Brais Rely, mama fetiţei. Postarea sa fost distribuită şi în grupul „Grădiniţe, Creşe, Şcoli” unde sute de oameni au comentat cele întâmplate.

”Mi s-a spus că s-a urcat pe o căsuţă de copii”

Postarea mamei poate fi văzută aici. Membrii Grupului i-au cerut mamei să divulge numele grădiniţei unde a avut loc incidentul, dar femeia a spus că este o anchetă în curs şi aşteaptă rezultatul cercetărilor.

Brais Rely a precizat că a scos deja un certificat medico-legal pe numele fetiţe şi a explicat ce i-a spus educatoarea când a mers la grădiniţă să-şi ia copilului.

„Mi s-a spus că s-a urcat pe o căsuţă de copii şi că a căzut peste doua trotinete de acolo de sus!… Am scos certificat medico-legal. Nu este de la căzătură, este de la unghii , mi s-a arătat şi azi la medico-legal, sunt făcute de unghii”, a mai precizat în comentarii mama fetiţei.

Femeia a făcut publice mai multe fotografii în care se văd leziunile pe care fetiţa de 3 ani le are în zona gâtului. Totuși, se pare că cei de la grădiniţă resping toate acuzaţiile şi spun că leziunile au fost produse în urma unui accident nefericit, copila nefiind agresată de nimeni.

Cookies