ÎN BUCUREȘTI

Caz extrem în București: Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 10, după ce a incendiat apartamentul unde era găzduit

Un bărbat de 28 de ani, care era găzduit temporar în apartamentul unor cunoscuți, s-a aruncat în gol la sosirea poliției, după ce le-a incendiat apartamentul acestora, a aruncat cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului. Incidentul s-a produs vineri noaptea în Sectorul 3 al Capitalei și a fost nevoie de intervenția majoră a forțelor de ordine.

Vineri, după miezul nopții, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, pentru a-l ajuta să-și găsească o locuință cu chirie.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul secției, constatând că persoanele care au sesizat situația părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor.

Ușa de acces în locuință era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum.

S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuință arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului.

A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare.

Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului.

În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniștească și să coopereze, bărbatul în cauză s-a aruncat de la etajul 10, spune comunicatul poliției.

A fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunțat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button