Cauți un telefon iPhone ieftin? Yzzy te așteaptă cu oferte (P)

03 oct. 2023
47 Afișari
Cauți un telefon iPhone ieftin? Yzzy te așteaptă cu oferte (P)
Sursă foto: www.yzzy.ro

Dacă vrei să îți achiziționezi un telefon de ultimă generație, însă prețul său nu se potrivește cu bugetul tău, atunci poți apela la cele second hand. Deși sunt utilizate, acestea sunt testate și verificate în mod riguros, pentru ca următorul deținător să aibă parte de telefoan cât mai mult timp.

Cauti un telefon iPhone ieftin? Yzzy te așteaptă cu unele dintre cele mai bune produse! Poți achiziționa online unele dintre cele mai noi gadgeturi, la un preț optim, cât și la o calitate superioară. Ai parte de numeroase produse, care să te satisfacă din punct de vedere tehnic și nu numai.

În cazul în care ești fan al brandului Apple, la Yzzy găsești o mulțime de telefoane de la acest producător. Poți cumpăra chiar și ultimul model apărut, în funcție de bugetul tău. Fiecare telefon este testat și verificat, ținându-se cont de peste 30 de criterii și efectuându-se peste 60 de teste. În acest fel, vei ști cu siguranță că telefonul funcționează foarte bine. În plus, ai la dispoziție și o garanție de 12 luni pentru fiecare telefon cumpărat. Există o mulțime de avantaje în achiziționarea telefoanelor second hand, unul dintre ele fiind prețul, alături de calitate.

Prin cumpărarea unui telefon utilizat, cumpărat de la o firmă ai parte de toate condițiile bune, respectiv nu vei avea nelămuriri privind modul de funcționare, starea telefonului sau alte aspecte. Pe site sunt relatate toate aceste detalii, atât pentru iPhone, cât și pentru alte mărci de telefoane. Fiecare produs este descris cu privire la spațiul de stocare, culoare, stare și așa mai departe. În acest fel, poți vedea cu exactitate pe ce urmează să dai banii.

Siguranță pentru orice telefon achiziționat!

La Yzzy este mult mai simplu să achiziționezi un telefon, fără să îți faci probleme în legătură cu calitatea ori cu sănătatea bateriilor sau chiar cu plata. Beneficiezi de 12 luni de garanție pentru orice telefon, vei primi un telefon cu o sănătate a bateriei între 85-100%, ai posibilitatea de a-l cumpăra în rate, iar livrarea se face foarte rapid. De asemenea, plățile se efectuează în siguranță.

Alături de aceste beneficii, Yzzy le oferă clienților și o modalitate prin care pot plăti și mai puțin pentru telefonul cumpărat. Îl poți vinde pe cel vechi! Pentru a-ți vinde telefonul la Yzzy, trebuie să specifici câteva detalii despre acesta, iar în cel mai scurt timp echipa va reveni cu un apel pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Mai multe branduri pentru nevoile tale

Yzzy nu dispune doar de telefoane de la Apple în magazin, ci și de Samsung, Xiaomi sau Huawei. Pentru fiecare dintre acestea se efectuează aceleași teste și se ține cont de aceleași criterii de selecție. De asemenea, fiecare produs este detaliat cu privire la starea sa și alte aspecte, pe pagina aferentă produsului respectiv.

În cazul în care vrei să cumperi un telefon sau vrei să îl vinzi pe al tău și ai nevoie de informații, poți suna la numărul de telefon sau la [email protected].

Tags:
Cookies