Cauți un loc de muncă în București? AMOFM a transmis câte posturi sunt vacante

07 ian. 2021
53 Afișari
Cauți un loc de muncă în București? AMOFM a transmis câte posturi sunt vacante

Câte locuri de muncă sunt disponibile în București?

Un număr de 1.878 de locuri de muncă sunt vacante la nivelul Capitalei în perioada 6 – 13 ianuarie 2021, potrivit datelor furnizate de către agenţii economici din evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Din totalul locurilor de muncă disponibile, 89 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 373 persoanelor cu studii medii, 1.189 pentru muncitorii calificaţi şi 227 pentru muncitorii necalificaţi.

Cele mai multe oferte pentru persoanele cu studii superioare sunt de inginer economist, respectiv 15 locuri de muncă, urmate de cele pentru programatori şi ingineri construcţii industriale, civile şi agricole, câte 11 locuri.

Pentru cei cu studii medii există 94 de locuri de muncă pentru oficianţi poştă telegrame, 75 pentru agenţi servicii clienţi şi 43 de oferte pentru factori poştali, potrivit AMOFM Bucureşti.

Pentru muncitorii calificaţi, 402 locuri sunt pentru agenţi de securitate, 332 pentru lucrători comerciali, 83 sunt pentru casieri, iar 61 pentru asistenţi maternali.

Alte 44 de locuri de muncă din categoria muncitorilor necalificaţi sunt pentru manipulanţi mărfuri, în timp ce 33 de oferte sunt pentru femei de serviciu, iar 31 locuri de muncă îi vizează pe paznici.

Cookies