Cauţi un job? Metrorex face angajări!

de:
08 apr. 2011
34 afișări
Cauţi un job? Metrorex face angajări!

Potrivit celor mai recente declaraţii ale ministrului Transporturilor, Anca Boagiu Boagiu, staţiile Pajura şi Parc Bazilescu (de pe Magistrala 4 Gara de Nord-Laminorul) vor fi deschise la 30 iunie.

Bugetul de venituri şi cheltuieli a fost actualizat prin suplimentarea numărului de personal şi a fondului de salarii aferent cu 180 salariaţi începând cu luna aprilie 2011, ca urmare a dării în exploatare în prima parte a anului 2011 a două noi capacităţi de transport prin extinderea reţelei actuale de metrou pe Magistrala IV cu tronsonul 1 Mai-Parc Bazilescu în lungime de 2,6 km cale dublă şi două staţii noi de metrou, Pajura şi Parc Bazilescu„, se arată în nota de fundamentare a unui proiect de HG, elaborat de Ministerul Transporturilor, citată de Mediafax.

Numărul angajaţilor va creşte de la 4.255 de salariaţi la 4.435 iar câştigul mediu lunar va rămâne neschimbat, la 3.776 lei. Proiectul de buget actualizat nu prevede alte modificări ale indicatorilor financiari. Astfel, rămân nemodificate subvenţiile, nivelul investiţiilor, plăţile restante şi creanţele.

Cookies