BAZAR

Cauti servicii profesionale mutari mobila Bucuresti la cel mai bun pret? Apeleaza la Relokat!

Toti avem lucruri de care nu ne despartim desi nu le folosim pentru ca sunt depasite din punct de vedere tehnologic sau nu mai pot fi folosite. Poate prietenii sau familia ne-au zis pana acum macar o data sa le aruncam, dar nu ne-am conformat. Ce sa facem cu ele cand ne mutam? Pai ar cam trebui sa ne decidem daca le vrem cu noi in noua casa sau daca le putem arunca in sfarsit la gunoi. O decizie grea care aduce cu sine consecinte in orice parte am inclina balanta: regret ca le-am aruncat sau regret ca nu le-am aruncat.

Cateva sfaturi pentru cei care sunt pe picior de mutare:

  1. Incepe cu lucrurile mici

De ce sa incepi cu lucrurile mici? Pentru ca altfel o sa le pierzi din vedere si o sa le uiti in vechea locuinta. Pentru ca sunt greu de impachetat, o sa iti ia foarte mult timp pana o sa le vezi pe toate impachetate asa ca fii foarte atent pentru ca se pot pierde sau sparge printre alte obiecte mai mici.

Vesela, jucariile celui mic, papetaria, obiectele din birou, fardurile, cremele, toate lucrurile ce tin de machiaj, cartile – toate acestea par putin importante si marunte, dar cand vine vorba sa le impachetezi cu grija, o sa ai zeci de cutii de umplut.

  1. Verifica fiecare loc in parte

Pentru a fi sigur ca nu vei uita nimic, ia-le pe rand. Incepe cu bucataria, treci incet prin toate dulapurile, usitele, cutiile, locsoarele in parte pentru a fi sigur ca nu vei uita nimic important. Camera cu camera, vei vedea treptat cum fosta ta casa devine goala, pustie, in timp ce obiectele vietii tale se afla tacute in cutii.

  1. Foloseste etichetele pentru cutii

Desi poate parea pueril, folosirea etichetelor pe care scrii ce se afla inauntrul cutiei te-ar putea salva de la cautari lungi, frustrante si inutile. Se poate intampla ca exact inainte sa pleci sa ai nevoie de ceva si sa nu stii unde sa cauti. Doar nu o sa iei la mana fiecare obiect din toate cutiile. Daca vei avea etichete pe cutii, vei afla imediat in ce cutie trebuie sa cauti si vei scuti foarte mult timp si frustrari. Gasesti repede ceea ce cauti si pui lucrurile la loc exact cum au fost.

  1. Arunca tot ce nu iti este necesar

Ai o mie de lucruri care au ramas uitate in sertare, pe sub mobila, in locuri unde nu te-ai fi gandit. Ia in considerare faptul ca nu trebuie sa duci in casa noua tot gunoiul din casa veche si arunca lucrurile pe care nu le mai folosesti si pe care nu intentionezi sa le folosesti; nu iti umple casa cea noua cu obiecte vechi, stricate, nefolositoare. Fii selectiv/a si ia doar ceea ce iti este necesar, lucrurile pe care nu vrei sa le mai cumperi o data sau pe care nu ti le permiti noi. Punand totul in balanta in acest mod vei descoperi ca poti sa triezi mult mai usor lucrurile care iti sunt dragi, dar care ocupa loc degeaba si iti umplu casa de praf.

  1. Organizarea este cheia

Stii ca in orice lucru vrei sa faci, orice tel ai de atins, organizarea este cheia? Atunci cand ai un rezultat de creat, trebuie sa stii de la inceput ce pasi ai de parcurs si sa ii urmezi asiduu pana reusesti ce ti-ai propus. Chiar si in procesul de mutare exista pasi ce trebuie urmati si lucruri care trebuie sa fie stabilitate de la inceput. Trebuie sa stii cand trebuie sa te muti, cate cutii ai de transportat, de cati oameni ai nevoie si de cate masini dispui.

Ce este de fapt Relokat?

Relokat.ro este o firma de mutari mobila Bucuresti care te ajuta cand ai nevoie de cineva care sa iti transporte mobila la noua locuinta sau cand vrei sa iti muti sediul firmei in alta cladire. Te scapa de stresul mutarii in doi timpi si trei miscari!

Ce iti ofera Relokat?

Relokat.ro iti ofera servicii profesionale de transport mobila Bucuresti, mutari mobila, relocari firme sau locuinte.

Relokat se va ocupa de demontarea, ambalarea in conditii de siguranta a mobilei tale, transportul la noua locuinta si chiar montarea mobilierului in starea initiala. Daca nu stiai, atunci cand ai nevoie de un spatiu de depozitare acestia te pot ajuta. Lucrurile tale de valoare vor fi in siguranta, depozitate in conditii optime de pastrare.

Cum functioneaza Relokat?

Tot ce ai de facut pentru a demara procesul de mutare este sa suni si sa faci o comanda sau sa completezi un formular online. Daca nu esti sigur ca iti permiti aceste servicii, poti mai intai sa faci o estimare de pret, este gratuit. Vei afla astfel cat ar trebui sa platesti si vei stabili daca vei apela la aceasta firma sau nu. Ramane la alegerea ta daca te vei chinui singur cu mobila sau ii vei lasa pe profesionisti sa isi faca treaba usor si repede.

 

 

Relokat se deplaseaza la domiciliul clientului sau sediul acestuia pentru a dezasambla mobilierul si a-l impacheta in folie de protectie si alte materiale de impachetat.

Urmatorul pas consta in transportatul propriu-zis al mobilierului la masina cu care va fi dus la destinatie. Transportul pana la destinatie se face respectand reguli de siguranta pentru ca obiectele sa nu fie deteriorate in niciun fel.

Ultimul pas este descarcarea mobilierului si montarea sa in forma initiala.

Cum va fi stabilit pretul serviciilor oferite?

Pentru a stabili un pret se vor lua in calcul distanta pe care masina o va face, numarul de persoane necesare pentru manipularea lucrurilor, numarul bunurilor transportate si eventualul serviciu de demontare si montare mobilier.

Pentru ca atat clientul, cat si firma sa colaboreze frumos si sa fie multumiti de ce ofera cealalta parte se va stabili de la inceput un interval orar in care sa efectueze transportul. Este important ca fiecare client sa scape de griji cand apeleaza la o astfel de firma de mutari si nu sa fie mai stresat ca de obicei. Nu mai vorbim despre afectarea agendei zilnice atunci cand vine vorba de mutarea unui sediu social sau a unui punct de lucru. Timpul tuturor este pretios si va fi respectat.

Mutatul dintr-o locatie in alta este o sursa de stres si de nervi, dar situatia poate fi reglata cu ajutorul unor profesionisti. Atunci cand nu ai timp sa impachetezi mobila si sa o transporti, apeleaza la oameni care stiu ce fac sa o faca in locul tau. Este simplu atunci cand Relokat iti da o mana de ajutor si iti ia grija de pe cap. Echipa lor se va ocupa de demontarea, impachetarea, transportarea sau chiar depozitarea obiectelor tale de suflet in alta locatie.

Vrei sa scapi de stresul mutarii? Intra pe Relokat.ro!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button