Cauti servicii inchirieri auto Aeroport Otopeni la cel mai bun pret? Intra pe EvoGO!

Cauti servicii inchirieri auto Aeroport Otopeni la cel mai bun pret? Intra pe EvoGO!

Nu toata lumea isi poate permite o masina proprie sau un leasing care sa se intinda pe mai multi ani, dar inchirierea unei masini pe termen lung vine in ajutorul acestora. Este o solutie facila si avantajoasa pentru ca preturile sunt foarte rezonabile si au incluse toate taxele si impozitele.

In zilele noastre oricine poate inchiria o masina si isi poate alege nivelul de confort pe care il doreste atat timp cat i se potriveste cu bugetul personal. Nu este un moft, nici o modalitate de a te da mare, ci pur si simplu o solutie de moment a unei probleme. Poti sa inchiriezi masina pe termen lung indiferent daca esti persoana fizica sau juridica iar acest lucru te poate scoate din impas in doi timpi si trei miscari.

Daca vii din afara tarii unde ai fost plecat intr-o delegatie sau te intorci in tara in vacanta si ai nevoie de o masina de inchiriat, tot ce ai de facut este sa apelezi la serviciile de inchirieri auto Aeroport Otopeni EvoGo. Masina va fi livrata fara taxe suplimentare si te poti bucura de confort la preturi accesibile.

Ce iti ofera Evogo.ro?

EvoGo iti ofera o flota diversificata de masini: clasa mica, clasa economica dar si masini de lux, SUV-uri, masini pe benzina sau motorina, cu transmisie manuala sau automata. Ai pe site o multime de masini atragatoare din care poti alege cu incredere o masina potrivita nevoilor tale. Taxele pe zi sunt expuse tuturor pentru ca tu sa stii de la inceput la ce preturi sa te astepti si sa iti creezi un buget dedicat cu mult timp inainte de inchirierea propriu-zisa.

Masinile puse la dispozitie se afla in cea mai buna stare astfel ca raportul calitate – pret este unul avantajos atat pentru Evogo.ro, cat si pentru persoana care apeleaza la inchirierea unei masini pentru nevoile sale.

Atunci cand ai o firma si ai nevoie de masini pentru a le oferi angajatilor tai ca mijloc de transport la si de la locul muncii, Evogo.ro iti vine in ajutor cu solutii avantajoase. Masini performante, fara probleme ascunse, cu toate taxele si actele la zi pe care le poti oferi fara regrete angajatilor tai. Masini elegante, rapide, confortabile pentru ca orice persoana sa ajunga in siguranta la destinatie.

De ce sa apelezi la Evogo.ro? Pentru ca ai garantia ca vei plati o suma corecta, onest corelata cu serviciile pe care le vei primi si o suma care nu se va modifica de la luna la luna sau care nu contine taxe ascunse. Evogo.ro iti ofera calitate, responsabilitate si corectitudine pe termen lung. Sunt o echipa de profesionisti care isi doresc sa te aiba client pe termen lung, la fel de multumit ca in prima zi in care ai plecat cu o masina dorita din aeroportul Otopeni.

Ce beneficii ai daca apelezi la Evogo.ro?

 

  • Diversitate: iti poti alege masina care iti place, care sa functioneze pe benzina sau motorina, sa fie economica sau cu un grad de confort ridicat, care sa aiba cutie automata sau manuala. Esti liber sa alegi ceea ce ti se potriveste si ce ai vrea sa conduci pe drumurile noastre nationale.

  • Lipsa costurilor ascunse inseamna ca nu te va pacali nimeni. Atunci cand pleci cu masina vei plati o suma care iti va fi comunicata de la inceput, fara taxe suplimentare care apar peste noapte

  • Versatilitate; in cererile de oferta pentru o perioada mai mare de 90 zile, clientii pot primi o oferta personalizata nevoilor lor. Cererea se poate face atat la telefon, cat si pe site completand un formular simplu. Clientul este prima grija pentru Evogo.ro si asta se va vedea de la inceput.

  • Rate fixe in cazul inchirierilor pe termen lung tip leasing operational: suma pe care clientul o are de platit lunar nu se va modifica in functie de alti factori variabili. Ce s-a stabilit de la inceput, acel lucru va fi respectat. Fiecare rata include o parte din taxe, costurile de inchiriere ale masinii, impozitul annual, asigurarea, rovigneta, precum si alte taxe cum ar fi schimbarea anvelopelor, reviziile, inspectiile ITP.

  • Daca veti avea vreo problema tehnica in perioada cand aveti o masina inchiriata, Evogo.ro se angajeaza sa va ofere o alta masina pe care sa o conduceti in timp ce masina oferita initial se afla in service-ul auto. Nu vor exista plati aditionale de care sa va temeti.

  • Totul se va face din timp, adica o masina este ceruta spre inchiriere cu o perioada buna de timp inainte. Totul este organizat si planificat in cele mai mici detalii pentru ca fiecare client sa aiba o experienta exceptionala si sa nu existe reclamatii. Fiecare intelegere este realizata in avans pentru a garanta ca toate conditiile promise de Evogo.ro, dar si de client vor fi respectate.

  • Personalizarea este dorinta noastra a tuturor. Ne-am dori ca orice cumparam sa fie facut la comanda pentru noi pentru a ne indeplini orice dorinta si a ne aduce un zambet pe buze. Cand vine vorba de inchirierea unei masini, personalizarea se refera la alegerea modelului care va place. De aceea chiar daca un anumit model de autoturism nu se afla in flota Evogo.ro, acestia vor face tot posibilul sa il aduca pentru dumneavoastra. De aceea este important ca totul sa se faca in avans dupa cum am discutat mai sus.

Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai simpla atunci cand ai de-a face cu profesionisti si oameni care isi respecta clientii. Rent a car este astazi un termen raspandit care nu mai creeaza panica, teama de costuri ascunse si de alte clauze sinistre, ci este mai degraba o modalitate de a scapa de grija transportului, a navetei la si de la locul de munca, dar mai ales o optiune deschisa pentru orice escapada, drumetie la munte sau in alt loc frumos din aceasta tara minunata pe care avem ocazia sa o vedem.

Daca doresti sa inchiriezi o masina la un pret rezonabil in Bucuresti sau in zona Otopeni, EvoGo iti ofera cele mai bune si eficiente solutii.