Cauţi loc de muncă? Vezi oferta pentru această săptămână

de:
23 ian. 2012
0 Afișari
Cauţi loc de muncă? Vezi oferta pentru această săptămână

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM), firmele din Capitală au anunţat că au disponibile, pentru această săptămână, 478 de noi locuri de muncă.

Din acestea, 17 sunt destinate muncitorilor necalificaţi, iar 320 sunt pentru muncitorii calificaţi.

Bucureştenii cu studii medii au la dispoziţie 57 de job-uri, absolvenţii de facultate având o ofertă de 84 de locuri de muncă.

Astfel, pentru postul de muncitor necalificat se caută patru paznici, trei îngrijitori de animale, trei călcătorese de lenjerie şi patru lucrători sortatori de deşeuri reciclabile, plus câte un comisioner, un îngrijitor de spaţii hoteliere şi o femeie de serviciu.

Ca muncitori calificaţi, firmele din Bucureşti solicită 51 de confecţioneri în industria îmbrăcămintei, 50 de agenţi dezinfecţie, deratizare şi dezinsecţie, 40 de operatori confecţii îmbrăcăminte din piele, 33 de agenţi de securitate, 19 îngrijitori de clădiri, 15 lucrători comerciali, 10 grădinari, 9 maşinişti la confecţionarea ambalajelor metalice, 5 legumicultori, 8 guvernante, la care se adaugă câte unul sau două posturi pentru bucătar, vânzător, casier, sudor, lăcătuş mecanic, mecanic auto, strungar, măcelar, operator chimist la produsele farmaceutice, morar şi şofer autocamion.

Pentru bucureştenii cu studii medii sunt disponibile 9 posturi de agenţi de vânzări, 8 de funcţionari informaţii clienţi, 6 de ajutor analişti, 5 operatori vânzări prin telefon şi câte unul sau două de laborant chimist, desenator, asistent farmacist, contabil, statistician, asistent manager, pontator, magazioner, facturist şi supraveghetor încărcare-descărcare marfă.

Persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 6 posturi de asistent medical generalist, 5 de medic specialist, două de medic primar şi unul de medic rezident. Firmele din Capitală caută, de asemenea, patru consilieri juridici, patru programatori, patru manageri de proiect, patru consultanţi bancari, trei ingineri electronişti, trei directori de vânzări şi câte unul sau două posturi pentru manager, şef birou, medic şef (policlinică, staţie de salvare, centru de recoltare sânge), inginer, consilier inginer, medic veterinar, farmacist, administrator credite, ofiţer bancar şi expert evaluator de bunuri mobile.

Cookies