Angajatori de Top pune la bătaie peste 3.000 de job-uri. VEZI OFERTA

de:
13 mart. 2012
0 Afișari
Angajatori de Top pune la bătaie peste 3.000 de job-uri. VEZI OFERTA

Cel mai important târg de carieră va avea loc în perioada 30-31 martie, la Sala Palatului din Bucureşti. La eveniment vor participa peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanţă, bancar, inginerie, bunuri de larg consum şi retail, iar dintre acestea cele mai bine reprezentate domenii din punct de vedere al numărului de joburi sunt: IT, Telecom, outsourcing şi consultanţă.

Printre companiile cu un număr mare de oportunităţi de angajare se numără Wipro Technologies care a anunţat că îşi va mări echipa cu aproximativ 100 de noi colegi până la sfârşitul verii. Cele mai multe job-uri sunt de ingineri pentru procese de support tehnic sau helpdesk. „De asemenea, avem mai multe oportunităţi pentru absolvenţii de studii economice. În ambele cazuri, o a doua limbă străină vorbită la un nivel avansat constituie un avantaj. Căutăm, în general, vorbitori de germană italiană, portugheză, spaniolă, olandeză, franceză, suedeză sau rusă”, a declarat Oana Popa, Recruitment Lead în cadrul Wipro Technologies.

„Bitdefender este în permanenţă în căutare de talente. În România avem deschise 40 de poziţii în echipele tehnice, servicii suport către client, online, comunicare, atât pentru cei cu experienta deja dovedită dar şi pentru cei care au abilităţi ce pot fi ulterior dezvoltate lucrând în cadrul proiectelor Bitdefender”, a declarat Cristina Vişan, HR Generalist la Bitdefender.

„În cadrul Angajatori de TOP, 1&1 Internet Development oferă 30 de oportunităţi de angajare, dintre care jumătate sunt mid-level, 30% entry level, iar restul senior. Departamentele de Software Development, Quality Assurance, Project Management, User Experience, Product Development sunt cele pentru care căutăm personal”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General 1&1 Internet Development.

În cele două zile de târg, organizatorii aşteaptă peste 15.000 de candidaţi profesionişti cu experienţă, dar şi studenţi şi proaspăt absolvenţi pentru programele de internship şi management trainee.

Printre companiile participante la târg se numără:

– în domeniul IT: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google

– în domeniul Telecom: Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania, RCS&RDS, Radcom, Orange

– în domeniul Outsourcing: Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania, Competence Call Center, CGS – Computer Generated Solutions, Webhelp, Wipro Technologies

– în domeniul Inginerie: Michelin, Grup Renault Romania, Tenaris Silcotub, Lafarge Gips, Carpacement Holding

– în domeniul bancar: BCR, BRD, Raiffeisen Bank

– în domeniul Consultanţăa: Ernst&Young, Bearing Point, Deloitte, PwC, Mazars

– în domeniul FMCG: Coca-Cola HBC România, JTI, Kraft Foods România, L’Oréal, Nestlé România, British American Tobacco, Delaco Distribution, Danone, Unilever

– în domeniul Farma: Sandoz, Prisum

– în domeniul Retail: Mega Image, Billa, Decathlon.

Târgul de carieră Angajatori de Top va fi deschis vineri, 30 martie în intervalul orar 10.00-18.00 şi sâmbătă, 31 martie între orele 10.00-17.00.

Lista completă a companiilor care au anunţat că fac angajări este disponibilă pe www.hipo.ro.