Căutările pentru cățelul Patrocle din București, ziua 4. „Orice informație este de mare ajutor”, spune stăpânul

20 mart. 2024
4772 Afișari
Căutările pentru cățelul Patrocle din București, ziua 4. „Orice informație este de mare ajutor”, spune stăpânul
Căutările pentru cățelul Patrocle din București, ziua 4. „Orice informație este de mare ajutor”, spune stăpânul. Sursa foto: Facebook/ Teodor S.

Căutările pentru cățelul Patrocle din București continuă și miercuri, 20 martie. Stăpânul său le spune bucureștenilor că orice informație este importantă. De asemenea, acesta a transmis traseele pe unde s-a plimbat cu Patrocle în ultimele luni, fiind zone cunoscute de cățel.

Continuă căutările pentru cățelul Patrocle din București

Cățelul Patrocle s-a pierdut duminică, 17 martie, în București, iar stăpânul său și doamna de la care a fost adoptat din județul Sălaj s-au mobilizat pentru căutarea lui. Alături de ei sunt și zeci de bucureșteni care își doresc ca micuțul cățel blând, dar fricos, să revină acasă.

Începem a 4-a zi de căutări și nici un rezultat. Ultima dată, Patrocle a fost văzut în fața blocului unde stătea (Aleea Mozaicului 1) marți noapte la 1 dimineața, anunță Teodor S. pe Facebook.

Bărbatul a decis să transmită traseele pe unde l-a plimbat pe Patrocle, de 3 ori/zi, în ultimele 4 luni și jumătate și spune că o să le refacă zilnic, cu jucăriile favorite și mâncare la el, la orele în care obișnuia să-l plimbe, cu speranța că o să-l găsească.

  • Traseul scurt: Aleea Mozaicului 1 – Str. Pictor Dimitrie Harlescu prin fața FarmaVet – Str. Macazului – Str. Soldat Marin Savu – Bd. Chișinău pe partea stângă dinspre Delfinului spre Diham – înapoi acasă.

Pe aici ne plimbam de obicei dimineața, între 7:00 – 7:30 / 7:45, și seara: 18:30 – 19:00 / 19:15, spune stăpânul cățelului.

  • Traseul lung: Aleea Mozaicului 1 – blocurile ANL (unde este și un parc de copii) – MEGA Image Cernăuți – str. Baia de Aramă printre blocurile Hercesa – din nou la MEGA – apoi pe Str. Carei, în Bd. Basarabia, spalatoria auto de lângă McDonald’s – intersecția Diham și apoi acasă pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului de mers.

Pe aici ne plimbam la prânz între 12:30 – 13:30 sau 13:00 – 14:00.

Stăpânul lui Patrocle spune că orice informație este de mare ajutor și reamintește că oferă o recompensă substanțială.

De reținut că este foarte fricos – cine știe ce viață o fi avut înainte să fie salvat din pădure – și se sperie de orice zgomot puternic: tramvaie, claxoane, motociclete sau mașini cu evacuări sport, inclusiv de alți câini care vor să se împrietenească cu el, spune Teodor S.

Sunați-l pe stăpân dacă îl vedeți

Dacă se întâmplă să-l zăriți pe stradă, nu încercați să-l prindeți.

Va fugi iar, cine știe cât de departe sau va sări în fața unei mașini. Doar urmăriți-l și sunați la 0722680853. Telefonul este deschis 24/7 în așteptarea unor informații utile. POZA cu el, când îl vedeți, este de mare ajutor!

Patrocle este așteptat acasă. Stăpânul lui le mulțumește tuturor pentru implicare în găsirea lui, atât online, cât și fizic.

Sursa foto: Facebook/ Alexandra P.
Sursa foto: Facebook/ Alexandra P.
Cookies