Catwalk, la propriu. Pisicile defilează la București, la SofistiCAT, primul concurs internațional organizat după doi ani

03 mai 2022
4920 afișări
Catwalk, la propriu. Pisicile defilează la București, la SofistiCAT, primul concurs internațional organizat după doi ani

Peste 150 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin Internaţional Bucureşti. Evenimentul va avea loc la Mega Mall în weekend, după doi ani în care nu s-a putut desfăşura din cauza restricţiilor sanitare, potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis, marţi, AGERPRES.

Deschis sâmbăta şi duminica aceasta, între orele 10,00 – 20,00, SofistiCAT are ca principal punct de atracţie competiţia „Best in show”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.

Un juriu internaţional va evalua exemplarele de feline din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura şi pisica de casă.

SofistiCAT este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare din România şi este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe).

Îți recomandăm și:

 

 

Cookies