Câțiva bucureșteni și-au găsit mașinile zgâriate și dau vina pe pisici. Chiar le interzic vecinilor de bloc să le hrănească și îi amenință cu poliția: „Oare există cătușe mici, pentru pisici?”

01 aug. 2023
481 afișări
Câțiva bucureșteni și-au găsit mașinile zgâriate și dau vina pe pisici. Chiar le interzic vecinilor de bloc să le hrănească și îi amenință cu poliția: „Oare există cătușe mici, pentru pisici?”
Câțiva bucureșteni și-au găsit mașinile zgâriate și dau vina pe pisici. Chiar le interzic vecinilor de bloc să le hrănească și îi amenință cu poliția: „Oare există cătușe mici, pentru pisici?”. Imagine simbol: Unsplash

Într-un complex de locuințe aflat în București, locatarii le-au interzis vecinilor, printr-un anunț lipit pe ușa scării, să mai hrănească pisicile care trec pe acolo. Motivul? Își găsesc mașinile zgâriate.

„Nerespectarea acestui lucru va atrage plângeri la poliție”

Niște proprietari și-au găsit mașinile zgâriate și au dedus că pisicile sunt cele vinovate, așa că s-au gândit să le pedepsească. Astfel, le-au interzis, printr-un anunț, vecinilor din bloc să le mai hrănească.

Mai mult decât atât, le-au pus și termen. Începând cu data 24 iulie 2023, hrănirea pisicilor în cadrul complexului a devenit interzisă. Sau cel puțin așa scrie pe foaia atașată pe ușa scării de bloc.

Începând cu data de 24.07.2023 se interzice hrănirea pisicilor în cadrul complexului” se arată în afiș.

Cei care au pus mesajul i-au și amenințat pe oamenii care hrănesc pisicile cu poliția.

Nerespectarea acestui lucru va atrage plângeri la poliție din partea locatarilor cu mașini zgâriate de către pisici” se mai arată în anunț.

Anunț care interzice hrănirea pisicilor
Anunț care interzice hrănirea pisicilor. Sursa foto: Instagram/ @scarafrumos

Anunțul respectiv a fost publicat pe pagina de Instagram „scarăfrumos”, acolo unde a stârnit mai multe reacții din partea internauților.

Majoritatea au fost deranjați de ceea ce spune anunțul și s-au revoltat. Evident, au existat și câteva persoane care au ironizat situația, dar în favoarea pisicilor.

O tânără chiar a întrebat dacă există cătușe mici pentru pisici:

Oare cei de la poliție au cătușe mici, pentru pisici?” – A.

Câteva dintre comentarii

  • „Da da, problemă mare cu pisicile, dom’le. Și noi am avut, fumau și beau bere pe casa scării, înjurau babele din bloc, puneau piedică la copii, dar după ce nu le-am mai dat mâncare, s-au potolit, acum sunt zen. Ce-i drept ale noastre nu zgâriau mașini, și le zgâriau vecinii între ei.” – L. N.
  • „Bă, câtă răutate, nu pot să cred așa ceva. De piatră aveți inimile alea!” – M. I.
  • „Să fie în bafta voastră… să vă fie și voua foame și sete cum le e animaluțelor alea.” – P.

Te-ar putea interesa și:

Cookies