Câţi bani va lua Radu Soviani pentru serviciile de comunicare de la ASF

de:
14 ian. 2014
0 Afișari
Câţi bani va lua Radu Soviani pentru serviciile de comunicare de la ASF

Contractul, estimat prin anuntul de participare la 1,1 milioane de lei, include si pozitia de purtator de cuvant. 
La licitatie a mai depus oferta firma LDK Consultants Engineers&Planners SRL Bucuresti, controlata de LDK-Consultants Engineers And Planners (Grecia) – 83,87% si Marianna Kondylidou – 16,13%, scrie wall-street.ro. 

„ASF este intr-un proces de optimizare a cheltuielilor inclusiv in ceea ce priveste personalul angajat. La momentul infiintarii ASF, personalul rezultat prin suma personalului departamentelor de comunicare din CNVM, CSSPP si CSA numara 23 de angajati. In procesul de evaluare si restructurare al institutiei este inclus si Departamentul de comunicare. Rezultatul final tintit este optimizarea cheltuielilor, inclusiv prin externalizarea anumitor servicii care tin de relatiile publice care sa compenseze eficient restructurarea la nivelul departamentului. Scopul este obtinerea unui rezultat eficient atat la nivelul relatiilor publice, cat si la nivelul costurilor”, se arata intr-un raspuns al ASF remis la solicitarea Mediafax la finele lunii septembrie 2013, dupa publicarea anuntului de participare pe www.e-licitatie.ro.
Soviani nu conduce Departamentul de Comunicare al ASF, fiind doar purtatorul de cuvant al institutiei pentru o perioada limitata la durata contractului, se mai spunea in raspunsul autoritatii de reglementare.
Initial, experienta necesara pentru purtatorul de cuvant era de 10 ani, insa ulterior a fost redusa la trei ani.

Cookies