Câţi bani iei dacă duci la H&M haine vechi

de:
27 ian. 2013
6 Afișari
Câţi bani iei dacă duci la H&M haine vechi

Cei care vor recicla haine, indiferent de grandul de uzură sau brand, vor primi vouchere cadou pe care să le poată utiliza la viitoarele cumpărături în magazinele H&M. Deşi nu se spune care ar trebui să fie cantitatea de haine folosite pentru care cumpărătorii ar putea primi un voucher, H&M oferă deja în Marea Britanie 5 lire sterline, echivalentul a 25 de lei, pentru fiecare sacoşă de haine, conform economica.net.

O persoană se poate prezenta cu cel mult două sacoşe/zi. Voucher-ul se poate cheltui în magazinele retailerului şi este valabil şase luni, dar valoarea cumpărăturilor trebuie să depăşească 30 de lire pentru ca reducerea să fie aplicată. În curând, şi cumpărătorii din Irlanda vor putea recicla hainele însă valoarea voucher-ului este de 5 euro. Valoare care ar putea fi aplicată şi în România. Ne putem aştepta ca valoarea voucher-ului să fie cuprinsă între 20 şi 25 de lei.

Programul de reciclare se va desfăşura în magazinele H&M din toate cele 48 de pieţe pe care este prezentAcest program se va desfăşura în magazinele selectate din întreaga lume. Sunt acceptate orice articole de îmbrăcăminte, indiferent de brand sau gradul de uzură. După predare, partenerul retailerului, I:Collect, va procesa hainele, care ulterior vor fi disponible spre o nouă utilizare.

Cookies