Câţi bani face Ştefan Hruşcă în şase ore de colindat

de:
12 dec. 2015
1 Afișari
Câţi bani face Ştefan Hruşcă în şase ore de colindat

Ştefan Hruşcă are programate, pe 14 decembrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, două reprezentaţii, una de la orele 17.30, iar cealaltă de la orele 20.00. Cele 6.000 de bilete scoase la vânzare, cu preţuri cuprinse între 60 şi 160 de lei s-au vândut ca pâinea caldă, astfel că buzunarul artistului va fi doldora de bani. Potrivit unor surse avizate, tariful „celui mai mare colindător al ţării” ajunge la 10.000 de euro pentru un eveniment important, astfel că, luni seară, pentru cele două reprezentaţii, el va încasa dublu, mai exact 20.000 de euro, potrivit click.ro.

Şi anul acesta, cantautorul este foarte solicitat. Prin urmare, agenda lui de lucru s-a încărcat cu peste 26 de concerte în mai multe oraşe din ţară. Turneul lui, „Leru-i ler”, a debutat pe 9 decembrie la Ploieşti şi la Buzău, urmând să ajungă inclusiv la Piteşti, Tulcea, Constanţa, Braşov, Deva, Cluj-Napoca, Bacău, Iaşi, Suceava şi Piatra Neamţ. Ultimul spectacol din această serie va avea loc pe 28 decembrie, la Galaţi. Pe 21 decembrie, Ştefan Hruşcă va fi prezent pe scena Operei Naţionale Române din Timişoara, de la 17.30, dar şi de la orele 20.00. Însă oraşul de pe Bega nu este singurul loc în care Hruşcă este idolatrizat.

Ştefan Hruşcă este căsătorit cu Gianina, informatician de profesie, şi are doi copii, pe Steven (24 de ani) şi Andra (13 ani).

Cookies