ARHIVA B365

Câţi bani cheltuieşte RATB pentru achiziţionarea CARTELELOR DE CĂLĂTORIE

Regia Autonomă de Transport Bucureşti îşi face stocuri de carduri de călătorie pentru un an.

Potrivit unui anunţ postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Regia a atribuit pe data de 8 iulie, un contract privind încheierea unui acord-cadru pentru achiziţia de carduri contactless-trei loturi. Licitaţia a fost câştigată de firmele Inform Lykos SA şi Meximpex SRL, potrivit capital.ro.

Inform Lykos SA a câştigat două loturi cu o valoare de aproximativ 262.000 euro, fără TVA, iar Meximpex SRL a câştigat un lot, în valoare circa 37.000 euro, fără TVA.

Acordul-cadru prevede achiziţia a minim 1.411.000 bucăţi şi maxim 1.769.040 bucăţi. Conform anunţului de licitaţie, valoarea estimată este calculată pentru cantitatea maximă de produse, iar durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii contractului.

La începutul anului trecut, tot firmele Inform Lykos SA şi Meximpex SRL au câştigat licitaţia pentru carduri de călătorie.

Inform Lykos SA a câştigat un contract acord-cadru, pentru un lot, în valoare de circa 200.000 euro, iar Meximpex SRL a beneficiat de două loturi în valoare totală de puţin peste116.00 euro. Acordul-cadru a constat în achiziţia a minim 899.250 bucăţi şi maxim 1.137.500, iar durata contractelor a fost de şapte luni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button